Dutch tax seminar
Image default
Particuliere dienstverlening

Snel en gemakkelijk jullie relatie beëindigen met online scheiden

Op het moment dat jullie besluiten uit elkaar te gaan, kunnen jullie met online scheiden het proces versnellen en op de kosten besparen. Tegenwoordig is het bijna de normaalste zaak van de wereld geworden om te scheiden, en de huidige technologie zorgt ervoor dat er meer mogelijkheden zijn om dit te doen. Met een online echtscheiding hoef je niet eindeloos te wachten op andere partijen en doordat er minder tussenpersonen nodig zijn, ben je ook minder geld kwijt. Bovendien verloopt de communicatie zoals jij dat het liefst hebt. Hieronder lees je meer over online scheiden.

Eenvoudig online scheiden

Tegenwoordig is er een schat aan informatie beschikbaar op het internet. Door die zelf in te winnen, ben je in mindere mate afhankelijk van bijvoorbeeld een mediator, advocaat of de rechter. Dat scheelt weer in de kosten en tijd die je kwijt bent. Ook de communicatie is natuurlijk belangrijk. Je kunt zelf kiezen wat het best bij jullie wensen past. Dat kan telefonisch contact zijn, maar ook per post of via een WhatsAppgroep is overleg mogelijk. Je bepaalt zelf wat het makkelijkst is.

Lage scheidingskosten

De kosten van online scheiden zijn vaak laag omdat je gebruik kunt maken van een subsidieregeling. Om te zien of je in aanmerking komt voor deze regeling en om een online echtscheiding aan te vragen, kun je terecht bij de Echtscheidingswinkel. In het geval dat je geen subsidie kunt ontvangen, wordt er een vast bedrag gehanteerd, hoe lang of moeizaam de scheiding ook is.

Start het scheidingsproces vandaag nog

Start het scheidingsproces met behulp van Echtscheidingswinkel vandaag nog. Beiden vullen jullie de aanvraagformulieren in waarna er contact met jullie wordt opgenomen. Een specialist begeleidt je door het gehele proces en de afspraken worden met zorg genoteerd. Als de alimentatie is berekend wordt alle informatie via de advocaat aan de rechtbank geleverd. Staat de scheiding ingeschreven bij de gemeente, dan is alles binnen enkele weken afgerond!

https://www.echtscheidingswinkel.nl/