Dutch tax seminar
Image default
Aanbiedingen

Onafhankelijk pensioenadviseur voor iedereen

Bij Pensioenlogica vindt u uw onafhankelijk pensioenadviseur. Wij geven pensioenadvies aan werkgevers, ondernemingsraden, advocaten en individuele werknemers. Bent u benieuwd wat Pensioenlogica voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website. Bekijk deze onafhankelijke pensioenadviseur.

Waarvoor kunt u terecht bij een onafhankelijk pensioenadviseur?

U kunt terecht bij een onafhankelijke pensioenadviseur voor een tal van pensioenvraagstukken. Heeft u bijvoorbeeld ingewikkelde en afwijkende vragen over een individuele of collectieve pensioenregeling, dan zijn wij uw adviseur! Wij adviseren u, na het onderzoeken van alle juridische mogelijkheden, en communiceren onze oplossingen helder in en in stapjes. Op die manier krijgt u inzicht in uw pensioenplan.

Voor werkgever en HR manager

Pensioenlogica gaat uit van logica. Dat vormt de basis van alle adviezen. Wij gaan steeds op zoek naar het beste resultaat. Ook als werkgever of HR manager kunt u bij ons terecht. Wordt bijvoorbeeld de uitvoeringsovereenkomst met de pensioenuitvoerder niet verlengd, de pensioenovereenkomst aangepast of bent u als werkgever of HR afdeling op zoek naar de beste passende collectieve pensioenregeling voor uw personeel? Wij gaan voor u op zoek naar de beste pensioenregelingen. Dit doen wij door middel van analytisch denken, creativiteit en doelgerichtheid. Wij maken u volledig wegwijs in de pensioenwereld waarna u zelf de keuze kunt maken welke pensioenvorm en pensioenuitvoerder bij u past.

Eerder stoppen of minder werken?

Wilt u eerder stoppen of minder werken? Laat Pensioenlogica dan voordat u een beslissing maakt, voor u onderzoeken of dit inderdaad mogelijk is. Wij luisteren naar uw wensen, onderzoeken de juridische mogelijkheden en geven daarna schriftelijk advies. Hierbij houden wij rekening met alle risico’s. De basis van de pensioenoplossing is uw persoonlijke pensioenplan en niet een product van één van de vele aanbieders. Misschien komt er zelfs wel uit onze adviezen dat de aanpassing van een bestaand pensioenproduct voor u veel interessanter is. Wij helpen u daarbij. Onze adviezen zijn vaak afwijkend en leveren een oplossing die uw verwachtingen vaak overtreft. U kunt rekenen of kwalitatief hoog en betaalbaar advies. Kijk voor meer informatie op onze website, of neem contact met ons op via het contactformulier op de website.