Dutch tax seminar
Image default
Aanbiedingen

Oversized items: Comfort en fashion in één!

‘Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden’ werd vroeger vaak gezegd. Gelukkig is de tijd veranderd en kiezen steeds meer mensen voor comfort. Comfort betekent niet dat je er niet fashionable uit kan zien! In deze blog bespreken we namelijk een aantal oversized kledingstukken die erg populair zijn op het moment! Na het lezen van deze blog zul jij er ook comfy en toch fashionable uitzien!

De oversized sweater

Oversized truien zijn populairder dan ooit tevoren! Je kunt je er enorm vrij in bewegen en het zit heel comfortabel! Een aantal jaar terug kochten veel mensen hun truien standaard een maatje groter, tegenwoordig zien we steeds vaker dat de kleding als een ‘maatje groter’ is, waardoor je gewoon je eigen maat kunt shoppen en alsnog een oversized fit hebt. Als een sweater niet van zichzelf die oversized fit heeft, kun je er ook voor kiezen om het model alsnog een aantal maten groter te kopen. 

Ook met T-shirts kun je voor het oversized effect kiezen. Ook dit is de laatste jaren erg populair. Je zult merken dat een groter T-shirt je lichaam ook veel meer ruimte geeft om te ademen. Net als truien, worden ook veel shirts tegenwoordig al geproduceerd met een oversized fit. 

Straight en baggy jeans

We kunnen allemaal wel bevestigen dat jeans in het algemeen niet de meest comfortabele broeken zijn. Toch kun je het jezelf een stuk fijner maken door te kiezen voor een straight of baggy fit! Deze modellen zitten namelijk een stuk ruimer dan een skinny of slimfit! Tegenwoordig zien we deze modellen ook vaak in combinatie met oversized truien of T-shirts. 

Boxershorts met wijde pijpen

Gooi die strakke, knellende boxershorts maar bij het vuil en maak ruimte voor boxershorts met wijde pijpen! De wijde pijpen zitten niet alleen een stuk comfortabeler, ze zorgen ook nog eens voor een betere bloedsomloop rond het kruis. Kijk eens op de website van Underwear District! Zij hebben veel verschillende modellen. Van een simpel effen kleurtje tot aan vrolijke prints!

https://www.underweardistrict.nl/nl/