Dutch tax seminar
Image default
Mode en Kleding

Verschillende type bh’s voor iedere vrouw

Verschillende type bh’s voor iedere vrouw

 

Waar er vroeger vaak maar een paar verschillende soorten bh’s en bikini’s waren, is dit aantal is de laatste jaren natuurlijk ontzettend gegroeid. Waar een bh of bikini eerder puur functioneel moet zijn, zien we steeds vaker dat er ook wordt gekozen voor bijvoorbeeld een fantasie bikini. Omdat veel vrouwen helemaal geen idee hebben welke verschillende soorten bh’s er nu eigenlijk allemaal zijn, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. Het is namelijk tegenwoordig niet meer bij te houden. Om het niet te lastig te maken, hebben we ervoor gekozen om alleen de meest populaire varianten wat verder voor je uit te lichten, zodat je een idee hebt wat er allemaal mogelijk is. Het kan namelijk heel goed zijn, dat je al een tijdje zoekende bent en je door deze uitleg ineens tot de conclusie komt, dat dit is wat je eigenlijk al tijden zocht. Doe er dus je voordeel mee!

 

Sport bh

 

Tot een jaar of 10 geleden was deze bh nog helemaal niet bekend. Toch is het de laatste jaren steeds belangrijker geworden om er één te dragen. Een sport bh zorgt er namelijk voor, dat je er niet alleen een stuk sportiever uitziet, maar ook je borsten op de juiste manier worden ondersteunt. Iets wat vooral wanneer je wat grotere borsten hebt ontzettend belangrijk is. Doe je dit niet, dan heb je een veel grotere kans op eventuele vervelende blessures en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. In de categorie sport bh’s heb je vervolgens ook weer allerlei verschillende varianten Zo kun je kiezen voor een sport bh zonder beugel, maar ook voor een variant met beugel. Kortom, voldoende keuze.

 

Waar let je op bij een andere bh

 

Heb jij normaalgesproken altijd een push up bh en ga je nu voor een normale bh, dan is het goed je borsten op te laten meten. Het kan namelijk heel goed zijn, dat de maat die normaal gesproken altijd hebt, niet helemaal aansluit op de maat van je andere bh. Hoe meet je je bh maat zal je jezelf dan vast afvragen. Dat is vrij simpel. Dit kun je zelf doen met een meetlint, maar ook laten doen in de winkel. Vind je het prettiger om zelf te doen, dan kun je online eenvoudig allerlei verschillende instructievideo’s vinden, zodat jij weet hoe je dit gemakkelijk en snel kunt doen. Met deze afmetingen ga je vervolgens naar de winkel en daar weten ze vervolgens exact welke maat of jij nodig hebt.