Dutch tax seminar
Mode en Kleding

7 tips om je kleine kind te kleden met de beste broeken en shirts

Het aankleden van kleine kinderen kan soms lastig zijn. Hier zijn enkele belangrijke tips over hoe u uw kleine kind kunt kleden met de beste broeken en shirts.

1) De mening van een shopaholic – De beste merken dragen

Je kleintje zal zich veel comfortabeler voelen in die merken die hij of zij gewend is. Misschien zijn ze thuis een bepaald merk pyjama gewend, dus waarom zou je ze, zelfs als je aan het winkelen bent, niet een grote kinderversie van hun favoriete pyjama kopen? Sterker nog, als ze zich daardoor zelfverzekerder voelen, doe dat dan vooral!

2) Verscheidenheid is Spice of Life

Je baby heeft misschien zijn of haar eigen voorkeuren als het om kleding gaat, maar je hebt iets nodig dat comfortabel genoeg is voor jullie allebei.

Stijlen

Gelukkig zijn er veel opties op het gebied van kleuren, stijlen, materialen en merken beschikbaar in de huidige markt. En als er een item is dat niet helemaal geschikt lijkt voor je kleine bundel van vreugde, probeer dan verschillende items uit totdat je hebt gevonden wat het beste werkt voor jullie allebei.

3) Controleer de maattabel van het merk:

Het eerste dat u moet doen bij het kopen van kleding voor uw kleine kind, is het controleren van de maattabel van het merk.

Maattabellen

U moet bekend raken met de maatvoering van een specifiek merk door hun maattabellen te kennen. Sommige merken hebben een S voor Small, Medium, Large etc, sommige hebben alleen de nummers 1-9 of een S/M/L etc. Het hangt allemaal af van hoe ze hun maat willen labelen.

4) Kind broek online bestellen

Kinderen groeien snel. Om geld te besparen, moet u kind broek online bestellen in bulk in winkels zoals Zalando of Stylonic. Of zoek naar een one-size-fits-all broek die je naar behoefte kunt aanpassen, wat vooral handig is als je online kleding koopt. Ze worden meestal meegroeien met mij genoemd of groeien met het kind mee en werken over het algemeen door drukknopen of ritsen aan hun normale tailleband toe te voegen, zodat je ze naar behoefte kunt uitbreiden.

5) Waar moeten ouders rekening mee houden bij het kiezen van kleding voor kinderen?

Met zoveel opties in kinderkleding tegenwoordig, kan het voor ouders moeilijk zijn om te beslissen welke items er goed uitzien voor hun kinderen. Maar weten wat voor soort items ze moeten kiezen, kan ouders helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het winkelen voor hun kleintjes. Hier zijn enkele basisregels die u moet volgen bij het kiezen van kleding voor kinderen

7) Kwaliteit boven kwantiteit

Hoewel je misschien in de verleiding komt om je kind veel verschillende soorten kleding te kopen, is het belangrijk om te onthouden dat er zoiets bestaat als te veel variatie. Je wilt niet dat ze verwend worden bij het aankleden, dus kies voor neutrale kleuren zoals zwart, grijs en blauw.

Kleur toevoegen

Ze kunnen in plaats daarvan altijd wat kleur toevoegen via accessoires. Variatie is ook belangrijk als het om maten gaat; je wilt niet dat ze de kleding ontgroeien voordat ze ze kunnen dragen! Bron: kinderkleding, Babykleding en sneakers