Dutch tax seminar
Image default
Mode en Kleding

De duurzaamheid van Havaianas

De Havaianas teenslippers voor vrouwen zijn zeer duurzaam, hebben een mooie zachte rubberen zool, glijden niet uit en wrijven niet over de huid van de voeten. Er is een grote keuze aan stijl en kleuren. U kunt Havaianas krijgen met Swarovski strass steentjes en vele andere decoratieve elementen. Het aanbod aan kleuren en stijlen is bijna eindeloos. Bovendien kunt u uw eigen gepersonaliseerde paar krijgen!

BRAZILIAANSE TEENSLIPPERS

Havaianas vertegenwoordigt de Braziliaanse cultuur. Breng de Braziliaanse cultuur in uw garderobe met de teenslippers Havaianas. Het merk Havaianas vertegenwoordigt de Braziliaanse cultuur meer dan welk ander merk dan ook. Elke teenslipper is voorzien van levendige kleuren en leuke ontwerpen, waardoor een dosis Braziliaanse stijl aan uw outfit wordt toegevoegd. U bent er zeker van dat u een extra lente in uw stapje loopt.

OORSPRONG VAN DE HAVAIANAS SLIPPERS

Geïnspireerd door de Japanse sandaal Zori werd in 1962 in Brazilië de eerste Havaianas gecreëerd. Havaianas teenslippers zijn al meer dan vier decennia lang een internationaal succes en verkopen wereldwijd meer dan 2,2 miljard paar. De sleutel tot het succes van dit merk is de zeer flexibele rubberen zool op elke teenslipper. Een eenvoudig concept als een flexibele rubberen zool was voldoende om dit merk een groot succes te bezorgen. U vindt de hele bevolking van Brazilië die het merk draagt, inclusief modellen van topglossy magazines. De Havaianas teenslippers zijn een modieus accessoire geworden dat de wereld heeft veroverd. Gebruik ze op het strand, om uit te gaan of als Havaianas slippers!