Dutch tax seminar
Image default
Bedrijven

Vonk360, dé ideale vergaderlocatie nabij Arnhem

De beste Vergaderlocatie nabij Arnhem. Ieder kwartaal is het weer zo ver. Een nieuwe belangrijk vergadering. Eén moment waar alle leidinggevende van het bedrijf waar ik werkzaam ben bijeenkomen om de huidige situatie te bespreken. Deze vergaderingen zijn vaak erg gezellig, toch hangt er soms wel een gespannen sfeer. Zo lopen er vele mensen met behoorlijke reputaties rond, en tegenover hen wil je natuurlijk wel goed over komen. Iedere vergadering wordt door iemand anders georganiseerd. De aangewezen persoon moet de locatie, de communicatie en de service regelen. Een behoorlijke verantwoordelijkheid en een uitgelezen kans om je als werknemer te laten zien tegenover vele belangrijke mensen. Je zult dan ook wel begrijpen dat ik behoorlijk zenuwachtig werd toen ik te horen kreeg dat ik de uitgekozen persoon was. Ik kreeg de taak om de eerstvolgende vergadering te organiseren.

Een vergaderlocatie in Arnhem

Ik begon snel met het zoeken naar een vergaderlocatie nabij Arnhem. Ik koos voor Arnhem omdat het enigszins centraal ligt en Arnhem een belangrijke stad is geweest voor mijn bedrijf. Toevallig hoorde ik pas vrienden praten over een geweldige vergaderlocatie bij Arnhem genaamd VONK360. Ik had geen enkel idee wat dit was dus besloot het op te zoeken. VONK360 is een zeer innovatieve vergaderlocatie in Veenendaal naast de A12, en dus erg goed bereikbaar. Bij VONK360 vind je alle middelen die je nodig hebt, las ik. Ik raakte behoorlijk enthousiast en dacht dat dit wel eens dé vergaderlocatie kon zijn waar ik naar opzoek was. 

Vergaderen bij VONK360

Na er nog een aantal nachtjes over geslapen te hebben besloot ik de knoop door te hakken en hier de vergadering te houden. Na een hoop voorbereiding wist ik het zeker, dit wordt de perfecte avond. Ik had er alle vertrouwen dat deze vergaderlocatie bij Arnhem alle verwachtingen waar gaat maken. En zo ging het ook. De avond vloog voorbij. Alles ging naar wens en het aantal complimenten dat ik gekregen heb is niet op twee handen te tellen. Ik ben enorm opgelucht en tevreden over de avond en ben vooral VONK360 enorm dankbaar. Het is dé ideale vergaderlocatie bij Arnhem.