Dutch tax seminar
Image default
Groothandel

Zelfklevende etiketten: een uiterst veelzijdige toepassing

Zelfklevende etiketten zijn uitstekend geschikt om de aandacht te trekken van potentiële consumenten. Etiketten zijn hoe u een deel van uw merkkarakter uitdraagt naar de rest van de wereld. Het is zodoende belangrijk dat de opdruk exact aansluit bij uw bedrijfskarakter en -waarden. Daarnaast is het uiteraard van groot belang dat u opvalt. Het ontwerp van uw verpakking moet dus origineel zijn, maar ook aantrekkelijk om de consument te overtuigen om uw product daadwerkelijk te kopen. De praktische applicaties van een etiket zijn zakelijker, zoals het vermelden van belangrijke productinformatie die de consument moet weten. Een etiket is dan ook de perfecte manier om ingrediënten, gebruiksaanwijzing en de houdbaarheidsdatum op een product te vermelden.

Duurzaamheid: werken met het oog op de toekomst

Ook graag uw steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Ook op het gebied van zelfklevende etiketten zijn er voldoende duurzame oplossingen. Bij Belona vindt u altijd het product dat bij uw MVO-beleid past; zo werkt u aan een groene toekomst zonder in te hoeven boeten bij uw zichtbaarheid. Verantwoord ondernemen was nog nooit zo makkelijk. De materialen moeten recyclebaar zijn, zonder dat ze met fossiele brandstoffen gecreëerd worden. Goede voorbeelden hiervan zijn PP-materiaal of FSC-papier. De restproductie van papier zoals hars wordt gebruikt om PP te maken, om maar een voorbeeld te geven. Het met duurzame kap gemaakte FSC-papier kan tevens in meerdere varianten verkregen worden, afwasbaar en afneembaar door de consument. U kunt het zo gek niet bedenken – Belona levert het!

Uw gepersonaliseerde oplossing door een gespecialiseerd bedrijf

Belona voorziet u te allen tijde van perfecte oplossingen op het gebied van zelfklevende etiketten. Als ervaren specialist op het gebied van DTP adviseren zij u graag over de beste manier om uw merk op te laten vallen. Zij hebben drukpersen in eigen beheer – geen problemen met externe partijen die het product gaan leveren. Bezoek hun website en bekijk de cases om direct een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Het staat u ook vrij om contact met het bedrijf op te nemen en uw ideeën te bespreken. Zo weet u direct wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf en uw merk.

https://www.belona.nl/