Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Zo draag jij ook intern je merk uit

Elk bedrijf heeft naamsbekendheid en promotie nodig. En dan denk je al gauw aan reclame maken, buiten de deur. Maar ook intern moet je je merk laten zien. Ja, je medewerkers kennen je merk. Maar je merk uitdragen binnen de organisatie heeft wel degelijk een positief effect op hoe er over je gedacht wordt. Dat kun je managen. Met bedrukte producten binnen je organisatie maak je je medewerkers blijer, maar ook trots op het merk en zorg je voor meer saamhorigheid. Waar laat je dat allemaal in terugkomen?

Kantoorartikelen

Je mensen hebben kantoorartikelen nodig. Waarom zou je die niet van je logo voorzien? Het geeft allereerst een veel meer verzorgde en vrolijkere indruk. Daarnaast worden mensen er blij van. En ook wanneer zij extern aan het werk gaan, zien zij én de klant of relatie het logo. Zo blijf je beter in het geheugen hangen en kom je veel professioneler over. Laat bijvoorbeeld eennotitieboekje bedrukken voor al je personeel. Een relatiegeschenk zoals dat kan al wonderen doen. Laat voor de uniformiteit ook pennen met logo maken en voorzie de laptops van een mooie sticker van jouw bedrijf.

Drinkgerei voor medewerkers en bezoekers

Op kantoor wordt de hele dag door koffie gedronken. Daarom kun je ook bekers en mokken bedrukken met je logo, en zelfs glazen. Je eigen personeel vindt dat leuk en gaat positiever over je merk denken. En wat dacht je van bezoekers? Je wilt toch dat klanten, sollicitanten en leveranciers die langkomen, je merk ook meenemen? Een beetje een investering, maar het effect duurt lang en is groot!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl