Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een helder en efficiënt verzuimbeheer onderhouden

Graag een beter beeld vormen van het verzuimbeheer binnen uw bedrijf? Pas als u een goed beeld heeft gekregen van de omvang én redenen van het verzuim van uw krachten kunt u gepast reageren. Een overzichtelijk verzuimbeheer biedt uitkomst door u exact te tonen wie er wanneer afwezig is en wat de reden hiervoor is. Als u constateert dat specifieke medewerkers vaak afwezig zijn kunt u zodoende de gepaste preventieve maatregelen treffen. PreAct Verzuimregistratie helpt u hierbij door een veilige verzuimsoftware te bieden die volledig AVG-proof is, geschikt voor professionals en diverse arbodiensten.

Deskundige hulp voor een gedegen verzuimbeheer

Bij het opbouwen van een helder verzuimbeheer is het van groot belang dat alle relevante gegevens op een goede manier geregistreerd worden. Goede voorbeelden hiervan zijn NAW-gegevens en salarisgegevens. Deze bieden u een volledig inzicht in de situatie van uw medewerkers. Zodra u alle benodigde gegevens heeft verwerkt, is uw volgende stap het analyseren van het verzuim. Wanneer wordt bij uw bedrijf het verzuim geregistreerd? Op welke manier registreert u dit? Door analyse van het verzuim komt u erachter wat het daadwerkelijke effect is op de bedrijfsprocessen. Zo kunt u een plan formuleren om dit te verbeteren. Als laatste punt is het beheer van deze data van groot belang. Het nemen van de juiste preventieve maatregelen is essentieel voor de daadwerkelijke verbetering van het verzuimbeheer.

Specialisten voor professionele begeleiding

Het opbouwen van een inzichtelijk systeem voor verzuimbeheer is een hele klus. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Alle specialisten van PreAct Verzuimregistratie zijn bevoegd om u hiermee verder te helpen. Hun jarenlange ervaring biedt hen de kennis om u door alle stappen heen te loodsen met een professionele begeleiding. Met gebruik van slimme technologie hoeft u zich niet druk te maken over meerdere aspecten zoals bewaartermijnen en het verzenden van e-mails. Een keuze om  gebruik te maken van de software van PreAct Verzuimregistratie is een veilige keuze. In combinatie met hun professionele begeleiding betekent dat u snel een efficiënt verzuimbeheer creëert binnen uw bedrijf.

https://preact-verzuim.nl