Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

3 manieren om bij schiphol te parkeren

Ga jij binnenkort op vakantie of zakenreis vanuit Schiphol? Wil je parkeren bij de luchthaven van Schiphol, maar je weet niet waar je de auto moet parkeren? Tegenwoordig zijn er een aantal mogelijkheden om je auto te parkeren bij Schiphol.In dit artikel bespreken we 3 manieren om bij Schiphol te parkeren, namelijk:

  1. Kort Parkeren: Indien jij voor een korte periode op vakantie gaat is kort parkeren de makkelijkste methode van parkeren bij Schiphol. Moet jij iemand afzetten en ophalen bij de luchthaven? Dan is zo een vorm van parkeren ook handig. Je parkeert op de luchthaven dichtbij de vertrek –en aankomsthal.
  2. Smart Parking: Bij Smart Parking, ook wel P3 genoemd, ben je terecht voor middellang en lang parkeren. Ga jij voor een langere periode op vakantie dan is deze manier van parkeren niet alleen handig, maar ook veilig.
  3. Budget Parking: Met Budget Parking kun je snel en goedkoop parkeren. Je hoeft dan niet eindeloos te zoeken naar parkeerplekken, wachten op een bus en sjouwen met jouw bagage hoeft ook niet meer. Met de gratis shuttlebus wordt jij vervoert naar de vertrekhal.

Conclusie

Het hangt helemaal van jou af hoe jij wilt parkeren en het bedrag dat jij wilt betalen om te parkeren. Met de genoemde manieren ben je in ieder geval voorzien van een parkeerplek en kun je dan gerust met jou vakantie beginnen.

https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu