Dutch tax seminar
Image default
Banen en opleidingen

8 manieren om de winter- (en kantoor) blues te vermijden

Jon Snow herinnert ons er al een hele tijd aan dat ‘de winter eraan komt’. Terwijl je dit leest, zal je kantoor hoogstwaarschijnlijk snikken, niezen en hoesten horen. Servetten zijn een noodzaak geworden en teraflu heeft waarschijnlijk uw ochtendkoffie vervangen. Verneder jezelf jongens, dit zijn allemaal tekenen dat de winter officieel in het gebouw is. Lage temperaturen, slecht weer en soms ben je als een trol die in volledige duisternis leeft.

In een poging om je winterblues op te heffen en je op te vrolijken, zijn hier 10 manieren om je lijden te verlichten. Het is tijd om uw glimlach terug te brengen!

Eet slim

Eten in de winter kan soms moeilijk zijn, vooral met al deze vakanties … Hoogstwaarschijnlijk heb je al een paar kilo extra’s aangekomen, een buikje gekregen, of in ieder geval een beetje opgeblazen, omdat de strategische reserves aan snoep in je maag merkbaar groter zijn geworden. Maar maak je niet al te veel zorgen – we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Allerlei onbegrijpelijke tussendoortjes kunnen natuurlijk wel, maar vergeet niet om meer voeding met vitamine B (kip en fruit) aan je dieet toe te voegen. Ja, we leven niet in de tropen, maar er zal altijd wel wat seizoensfruit in de winkel liggen (deze maand kun je nog kaki, peren, kweepeer en cranberries ophalen).

Plan uw vakantie

Wat is een betere remedie voor de seizoensblues dan een vakantie voor jezelf plannen. Helaas kan niet elke vakantie wel twee weken duren (ehh!), Maar er zijn in het weekend veel mooie steden om te bezoeken. Soms zorgt zelfs een tweedaagse reis voor een opschudding en een verandering van omgeving.

“Geheime kerstman”

Voor velen is de winter slechts het aftellen naar het nieuwe jaar (ook voor ons zullen we niet liegen). Het wordt maar één dag per jaar gevierd, maar voor Russen loopt de dag vlot (of niet) over in tien … Waarom organiseer je geen “Secret Santa” onder je collega’s om zich volledig onder te dompelen in de feestelijke sfeer? Laten we het uitleggen voor degenen in de tank: dit is een uitwisseling van geschenken tussen mensen die elkaar hebben getrokken door loten. Maar om het nog leuker en interessanter te maken, kom je pas in de vakantie te weten wie je een cadeau geeft.

Houd vergaderingen buiten het kantoor

In de winter zijn de dagen te kort om de hele dag op kantoor te zitten! Waarom breng je niet iets nieuws binnen en heb je samen een koffievergadering of snack? Je zorgt tenminste voor een andere omgeving en probeert iets buiten de kantine …

Ga naar je training!

Sla een extra laag kleding in en begin met bewegen! De winter kan echt een demotiverende factor zijn (nou ja, serieus, wie wil er in dit soort weer verhuizen), maar we beloven dat je je veel beter zult voelen na het sporten. Een run van twintig minuten zal je hoofd ontdoen van onnodig puin en je mentale gezondheid ten goede komen. En het is wetenschappelijk bewezen (wow, wetenschap).

Lunch buiten het kantoor

Er gaat natuurlijk niets boven een huisgemaakte lunch, maar soms is het goed om jezelf te verwennen. Nogmaals, dit is een andere manier om uit het kantoor te ontsnappen, zij het voor een uur, maar het geeft je wat persoonlijke tijd. Het is zelfs nog beter als je een vriend of vriendin meeneemt!

Begin met het plannen van je nieuwjaarsfeest

Voor degenen die in een stressvolle en drukke omgeving werken, is het erg belangrijk om georganiseerd te zijn. Planning is een onderwerp, wij garanderen u persoonlijk. Stel doelen voor jezelf in leven en werk, of wat er nog meer aan je verwachtingen voor de toekomst voldoet. Onthoud dat geen enkele droom te groot kan zijn als je geduld hebt en op tijd begint met plannen!

Koop een kersttrui

Je moet Dagobert Duck zijn om iets leuks als kersttruien te negeren. Oké, niemand dwingt je om superleuke exemplaren te kopen met herten en een heleboel versieringen, de meest strenge zijn best geschikt met de inscriptie “Merry Christmas, ya smerig dier!”. Bovendien is er nu een officiële reden om er een te kopen – Christmas Sweater Day, 13 december.

temp agencies near me

https://www.globalrecruitment.info/