Dutch tax seminar
Image default
Banen en opleidingen

Een persoonlijke outplacementtraject bij deze ervaren specialist

Een gedwongen vertrek kan iedereen overkomen. Dit kan gebeuren omdat er een reorganisatie plaatsvindt bij je huidige werkgever of omdat jouw functie boventallig is geworden. Wanneer je jouw baan kwijtraakt is het fijn als iemand je kan helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Middels een outplacementtraject bij Focus wordt je door ervaren coaches begeleid in de zoektocht naar een mooie, nieuwe functie. Dankzij hun persoonlijk outplacementtraject krijg je diverse kansen en oriënteer je met een coach naar de verschillende mogelijkheden.

Middels een deskundige loopbaancoach kom je erachter waar jouw ambities liggen

Wanneer je jouw baan kwijtraakt, moet je bepaalde keuzes maken. Ga je voor een soortgelijke baan of ga je jouw droom achterna en wil je iets gaan doen wat je voorheen nooit zou durfen? Als je een andere richting op wilt gaan, maar als je nog niet de exacte richting weet, kun je bij Focus ook een loopbaancoach inschakelen. Dankzij een loopbaancoach kom je erachter wat je kwaliteiten en talenten zijn en waar je ambities liggen. De coach van dit bedrijf maakt gebruik van diverse instrumenten en tests om een goed beeld te krijgen van jou als persoon. Op deze manier kom je er samen achter waar je van droomt en welke kan je op kan gaan. Hier kan uitkomen dat je op het goede pad bent, maar wellicht liggen je ambities wel ergens anders en wordt je gelukkiger van het switchen van baan.

Zet de volgende stap in jouw loopbaan

Bij Focus helpen ze je graag met het zetten van de volgende stap in jouw loopbaan. Of je nu een loopbaancoach wilt inschakelen om achter je ambities te komen of als je een outplacementtraject wilt volgen om een nieuwe baan te vinden, hun experts staan altijd voor je klaar. Op de website van dit bedrijf kun je de verschillende mogelijkheden bekijken. Ook kun je altijd contact met een van hun medewerkers opnemen voor meer informatie over een loopbaancoach of het outplacementtraject.