Dutch tax seminar
Image default
Banen en opleidingen

Een werving- en selectiebureau voor Food professionals

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een werving- en selectiebureau voor de Food professionals? Dan is het bedrijf MY Recruitment er voor jou! De specialisten van dit bedrijf zijn experts op het gebied van het koppelen van hbo- en wo-opgeleide professionals aan bedrijven. Dit werving- en selectie bureau selecteert de beste kandidaten voor, die passen bij jouw Food bedrijf. In 2002 zijn ze gestart met het bedrijf en actief als werving- en selectiebureau voor de Food branche. De consultants van dit bedrijf hebben veel kennis over de branche door jarenlange ervaring, zowel in de branche zelf als met recruitment. Ze weten precies welke opleidingen en skills de kandidaten nodig hebben om de functie goed te bekleden. Het bedrijf zoekt niet alleen de perfecte match voor je bedrijf, maar ook naar een kandidaat die zelf enthousiast wordt van de functie.

Een baan vinden met behulp van dit bedrijf

Ben je een potentiële kandidaat en wil je graag een baan in de food branche bekleden? Ook dan kan je bij dit werving- en selectiebureau voor Food professionals terecht. De kandidaten komen terecht bij diverse functies van verschillende bedrijven. Zo zijn de partners van MY recruitment bijvoorbeeld producenten of leveranciers van ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie, producenten van eindproducten voor mens of dier en distributeurs. Lijkt je dit wat en heb jij een hbo- of wo-opleiding in levensmiddelentechnologie, biotechnologie of een andere vergelijkbare opleiding? Bekijk dan de vacatures op de website van dit bedrijf en solliciteer direct!

Neem contact op met het bedrijf of reageer direct op een vacature

Spreekt een van de Food vacatures van dit werving- en selectiebureau je aan? Reageer dan direct op de vacature, en wie weet heb je binnenkort een eerste gesprek bij MY recruitment. Omdat zij de bedrijven en functies goed kennen, zal het eerste gesprek met een consultant zijn. Is er een wederzijdse match? Dan mag je op gesprek bij het bedrijf. Voor meer informatie en de contactgegevens kijk je op de website van de specialisten.

https://www.my-recruitment.com/