Dutch tax seminar
Image default
Banen en opleidingen

Volg een online cursus en word beter in het werken met Excel

Je kent het wel, je wilt iets in Excel verwerken maar je loopt vast met allerlei ingewikkelde formules. Er komen lastige zaken voorbij zoals draaitabellen en verschillende functies die je kunt gebruiken bij het toevoegen van de kolommen. Dit kan erg verwarrend zijn en wellicht haal je daarom lang niet alles uit het programma. Om die reden is het erg nuttig om een online cursus te volgen waarmee je de meest gebruikte toepassingen binnen Excel leert.

Leer stap voor stap het programma kennen

BeterinOffice is de ideale plek voor een goede online cursus van Excel. Ook jij kunt beter in Office worden, of je nu beginnend bent of een gevorderde gebruiker. Zij nemen je stap voor stap mee binnen Excel en wat het programma te bieden heeft. Zo leer je bijvoorbeeld formules berekenen of hoe je gemakkelijk gegevens samenvat. Tijdens de online cursus over Excel is het ook mogelijk om tijdens of erna jouw vragen te stellen bij Support. Hun Excel-specialisten beantwoorden jouw vragen dan graag. De training is als volgt opgebouwd:

  • Introductie
  • Rijen & Kolommen
  • Werken met Cellen
  • Tabellen & Grafieken
  • Formules in Excel
  • Werken met Draaitabellen
  • Excel & Word
  • Tips & Tricks

Meld jezelf aan

BeterinOffice heeft trainers met waardevolle praktijkervaring waardoor zij perfect in staat zijn om de beste lessen samen te stellen. Bij hen is het zelfs mogelijk om een persoonlijk leerprogramma te maken! Hun korte, krachtige trainingsvideo’s on demand zijn waardevol ingericht met nuttige tips en tricks. Om die reden zijn er altijd lessen beschikbaar die het snelste en beste resultaat brengen. Volg je lessen uit hun Online Trainingscentrum, dan kun je makkelijker en nòg slimmer werken met de Office-, Office 365- en Windows-toepassingen. Bekijk hun online aanbod via de website en meld je aan voor een online cursus Excel. Zo maak je het werken met dit programma een stuk gemakkelijker voor jezelf.

https://www.beterinoffice.nl/