Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Administratieve en financiële zaken uitbesteden

Als u ondernemer bent dan ligt uw focus vast op de groei van uw bedrijf, nietwaar? Toch is het ook belangrijk dat u een aantal uur per maand besteedt aan een aantal administratieve en financiële zaken. Maar komt u hier niet aan toe of heeft u hier niet veel verstand van? En wilt u dus uw administratieve en financiële zaken uitbesteden? Dan geven wij u in deze blog graag tips over.

Een gespecialiseerd bedrijf

Wellicht vindt u het spannend om privacygevoelige informatie door te spelen naar een ander. We raden u daarom aan om een samenwerking aan te gaan met een gespecialiseerd en tegelijkertijd professioneel bedrijf, zoals PRO Payroll. Wij houden ons bezig met payrolling. Dit houdt in dat opdrachtgevers het werkgeverschap uit handen geven en de werknemers in dienst komen van ons: een payrollonderneming.

De voordelen van payrolling

Uit ervaring blijkt dat de samenwerking met een payrollonderneming flink veel kan opleveren voor een bedrijf. Zo blijkt dat onze klanten meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding hebben. Door het uitbesteden van de administratieve en financiële zaken houdt uw bedrijf meer tijd over voor andere belangrijke zaken binnen het bedrijf.

Wat kost het uitbesteden van administratieve en financiële zaken?

Het tarief voor de payrolldienstverlening is opgebouwd uit verschillende componenten en verschilt per situatie en payrollaanbieder. Veel partijen werken met een omslagfactor. Deze moet u vermenigvuldigen met het brutoloon van uw medewerker. Via de website van PRO Payroll kunt u informatie en tarieven aanvragen. Vul al uw gegevens in en dan zenden wij u direct per e-mail informatie toe met onze kostenopbouw en all-in omslagfactoren. Op deze manier kunt u zelf een goede inschatting kan maken van uw factuurbedrag. Houdt u er wel rekening mee dat een echte kostenberekening altijd maatwerk is.

Meer weten?

Wilt u ook uw administratieve en financiële zaken uitbesteden? Of wilt u weten wat dit voor u kan opleveren? Neem dan vrijblijvend contact op met PRO Payroll. Dit kan via de telefoon of e-mail. We helpen u graag verder.

https://www.propayroll.nl/