Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Cao van de bouw

De cao van de bouw kan heel ingewikkeld zijn. Om volledig zicht te krijgen op de zaak is het verstandig om een specialist te zoeken die je ermee helpt. De specialist met vele jaren ervaring is CBBS salarisservice in Den Haag.

CBBS heeft beschikking over meer dan veertig jaar ervaring met salarisadministratie. Tegenwoordig legt de consultant zich meer toe op de bewerkelijke branches zoals de schilders, bouw en horeca en transportbranche. Advies is vooral gewaardeerd bij de meer moeilijk te doorgronden cao van de bouw. Als u dus vragen heeft over de cao dan kun je terecht bij CBBS.nl. Wanneer u vragen heeft over hoe u salarisadministratie verzorgt en overige zaken, dan is CBBS de ideale partner.

De salarisservice van CBBS is vliegensvlug. De service is tegen een vast tarief. Het mooie van deze service is dat de verwerking binnen 24 uur gereed is. Verder is de service erg gebruiksvriendelijk; aanpassingen aan het cao kunt u gemakkelijk doorvoeren. En de status van de lonen en betalingen kunt u gemakkelijk en overzichtelijk inzien.

Een waardevolle aanvulling op de dienstverlening is het HR dashboard waar je gebruik van kunt maken. Dit is software waar u en uw klanten binnen 24 uur hun personeelsdossier kunnen raadplegen door eenvoudig in te loggen. Het consultant HR dashboard bespaart u veel tijd. Het is een centrale database waar u alle personeelsgegevens kunt bijhouden. Dit reik van verjaardagen tot aan arbeidscontracten. Verder is het HR dashboard ook beschikbaar voor de werknemers. Het is een handige tool waarmee iedereen snel overzicht krijgt een echte employee self service. Het gunstige geprijsde dashboard is ideaal voor bedrijven vanaf tien werknemers en omdat de service online beschikbaar is, is het altijd bereikbaar. De prijs voor de software wordt als volgt samengesteld: U betaalt eenmalig de aanschafkosten en vervolgens betaalt u per werknemer een maandelijks bedrag. Dit bedrag is voor de hosting en onderhoud aan de servers. Hoe dit precies in z’n werk gaat kunt u bekijken op CBBS.nl.