Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

De code- en THT printer

Printers zijn er in allerlei soorten en maten. Niet iedereen heeft er ook evenveel geld voor over als de ander. Ze zijn er groot, vierkant of toch wat compacter en ze zijn niet moeilijk te bestellen. Je hoeft er niet meer voor naar de winkel want ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende webwinkels. Het aanbod is heel divers en het is daarom bijna gegarandeerd dat je een printer kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Organisaties zoals de consumenten bond kunnen je aardig op weg helpen met het maken van de juiste keuze. Printers onderscheiden zich op basis van afdrukkwaliteit, afdruksnelheid, gebruiksgemak, inktkosten en kopiëren. Daarnaast zijn er veel verschillende merken zoals HP, Canon, Samsung, LG en Lexmark. De consumenten bond houdt zich bezig met al dit soort printers, maar ook de injektprinters. Het wordt gemakkelijk om de onderzoeksresultaten te lezen en te analyseren voor de potentiële koper. Als je hier inzicht in wilt krijg je 6 maanden gratis inzicht, hierna moet je een kleine 10 euro per maand betalen.

 

Wat de consumentenbond tot mijn verbazing niet vergelijkt zijn een code printer en THT printer. Een code printer wordt gebruikt om QR codes te printen. Een QR code bestaat nog niet zo heel lang in tegenstelling tot de barcode. Door deze codes wordt het leven een stuk makkelijker. De winkeliers en producenten krijgen een ruimer inzicht in de producten die zij hebben en leveren. In tegenstelling tot de streepjes code bestaat de QR code uit klein vierkantjes. Je hoeft ze alleen maar te scannen wat meestal kan gebeuren met je telefoon of een daarvoor bestemde scanner.

 

De tht printer is heel anders. Met behulp van de THT printer worden ingrediënten gecodeerd. Dit klinkt heel vreemd, maar de printer speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Het zorgt ervoor dat de omschrijving, bereidingsdatum en consumptie datum bevestigd wordt en wij hier inzicht in krijgen.

http://www.kba-metronic.com/nl/