Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

De ISDN lijnen verdwijnen

De ISDN lijnen verdwijnen, dat is zo bepaald door KPN omdat het systeem van zakelijke telefonie inmiddels sterk verouderd is, en toe is aan een update. Heel zakelijk Nederland zal dus moeten overstappen op nieuwe methoden van zakelijke telefonie, nu de ISDN lijnen verdwijnen. De overstap zal zijn naar VoIP bellen, maar veel organisaties weten niet wat ze moeten doen om deze overstap te regelen nadat de ISDN lijnen verdwijnen. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken als u ervoor kiest om over te stappen met De Nederlandse Provider, want wij maken het overstappen naar VoIP zo gemakkelijk, dat je binnen de kortste keren vergeet dat de ISDN lijnen verdwijnen!

ISDN lijnen verdwijnen, wat nu?

Nu de ISDN lijnen verdwijnen wordt het dus tijd om over te stappen op VoIP bellen, wat heel gemakkelijk kan met De Nederlandse Provider. Als organisatie heb je er geen omkijken meer naar! De ISDN lijnen verdwijnen helaas doordat ISDN tegenwoordig een dure en verouderde techniek is, vroeger was het juist een erg stabiele en betrouwbare manier van zakelijk bellen. Het goedkopere alternatief waar zakelijk Nederland op gaat overstappen nu de ISDN lijnen verdwijnen is aldus VoIP, oftewel voice over IP. Doordat de ISDN lijnen verdwijnen hebben organisaties nu twee opties om uit te kiezen voor VoIP.

Van de ISDN lijnen die verdwijnen naar cloud telefonie

Doordat de ISDN lijnen verdwijnen kunnen organisaties ervoor kiezen om over te stappen op cloud telefonie. Het voordeel van de ISDN lijnen die verdwijnen is dat cloud telefonie veel goedkoper is op meerdere vlakken. De belkosten zijn nu minder, maar de dure onderhoudscontracten van de telefooncentrale worden ook de deur uit geschopt omdat de telefooncentrale vanaf nu in de cloud zit.

Van de ISDN lijnen die verdwijnen naar SIP trunk

Als een organisatie ervoor kiest om SIP trunk als hoofdzakelijke telefonie methode te nemen nadat de ISDN lijnen verdwijnen, dan zitten er daar ook voordelen aan. Naast het feit dat de belkosten hier ook lager zijn, kan al het oude apparatuur van de organisatie behouden worden. Dat scheelt ook gedoe. Alles kan, met De Nederlandse Provider!