Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

De zoektocht naar een makelaar in Veenendaal wordt bij ons eenvoudig

Een makelaar in Veenendaal zoeken is geen eenvoudige klus. U bent natuurlijk op zoek naar een makelaar die bij u past, uw woning het beste op de kaart weet te brengen en helpt met de onderhandelingen. Daarnaast is het fijn als hij ook een bijdrage levert aan de zoektocht naar een nieuwe woning. Dat alles bij elkaar is een flinke wensenlijst en allemaal terug te vinden bij de enige echte Zonnenberg Makelaardij Veenendaal. Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in de ver- en aankoop van huizen. Met de kennis en ervaring die wij opgedaan hebben kunnen wij u helpen in de verkoop van uw huidige woning en de zoektocht naar een nieuw plekje.

Zonnenberg Makelaardij, uw makelaar in Veenendaal zet alles op alles om uw woning te promoten

Bij ons, uw makelaar in Veenendaal krijgt u een gratis waardebepaling. Deze bepaling is geheel vrijblijvend. U bent nog nergens aan verbonden, wel zo fijn als u bedenkt dat u toch liever op uw huidige stekje blijft wonen. Gaat u met ons in zee dan gaan wij direct aan de slag. De eerste slag is namelijk een daalder waard. Wij zorgen voor een unieke vermelding op Funda, een veelgebruikt netwerk voor woningzoekende. Daarnaast zijn wij helemaal met de tijd meegaan. Door gebruik te maken van social media bereiken wij ook weer een publiek dat geïnteresseerd is in uw woning. Voor u en de woningzoekende absoluut een win-win situatie.

Ook voor verhuur bent u bij ons van harte welkom

Bent u helemaal niet geïnteresseerd in de verkoop van uw woning, maar wilt u deze verhuren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ook bij de verhuur van een woning ervoor dat deze goed op de kaart wordt gezet en u een huurder krijgt die interesse heeft in de woning. Of u nu uit bent op de verkoop van uw woning of het verhuren van uw woning, bij Zonnenberg Makelaardij bent u van harte welkom. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en om een taxatie van de woning te maken. Tot gauw!