Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

De zoektocht naar juridisch of financieel talent

Bent u als bedrijf op zoek naar juridisch of financieel talent? En bent u ervan overtuigd dat een young professional een aanwinst kan zijn voor uw bedrijf? Dan bent u bij Brooklyn Group aan het juiste adres. We weten dat het soms lastig is om een juiste werknemer te vinden die een vacature kan invullen. Wij nemen de last graag uit uw handen en helpen u graag verder met de zoektocht, zodat u uiteindelijk de young professional vindt wat een aanwinst is voor uw bedrijf. Hoe we te werk gaan? Dat leggen we u graag in deze blog uit.

Ontzorgen

We zijn er op gericht om onze opdrachtgevers te ontzorgen, zodat tijd en effort optimaal benut kunnen worden. Zo is het mogelijk dat ons juridische of financiële talent wordt ondergebracht bij uw bedrijf. Hoe? Via ons platform kunnen young professionals een profiel aanmaken. Hier kunnen ze foto’s op plaatsen en een pitch video maken. Als bedrijf kunt u zien welke personen gereageerd hebben op uw vacature. Als we een aantal geschikte kandidaten vinden dan laten we deze op gesprek komen. Dit is een persoonlijk gesprek om zo de kandidaat beter te leren kennen. Hierna is het mogelijk om een assessment af te laten leggen of om een diepe-interview te houden. Tot slot wordt de kandidaat uitgenodigd bij u op kantoor en wordt er een keuze gemaakt of u verder wilt met de kandidaat of niet. p>

Vacatures

Net als u hebben zijn wij zelf ook altijd op zoek naar nieuw talent. Op onze vacature pagina ziet u welke functies er momenteel openstaan.

http://brooklyn-group.nl/