Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Een goed wifinetwerk voor het thuiswerken

In het afgelopen jaar is bijna heel Nederland thuis gaan werken om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Echter, lang niet ieders wifi is even goed en het in contact komen met collega’s van hetzelfde bedrijf was ook nog niet overal goed geregeld. Hoe zorg je er namelijk voor dat jij je werkzaamheden op afstand even goed kan uitvoeren als op het werk? Een goede verbinding is daarbij inmiddels onmisbaar. Groenewegen Delft weet gelukkig raad en helpt je uit de brand met het creëren van een goed wifinetwerk.

Het aanleggen van netwerkbekabeling

Lang niet altijd werkte de wifi goed bij jou in huis, maar sinds Groenewegen Delft langsgekomen is, werkt het beter dan ooit. Met de jarenlange ervaring van de experts van het bedrijf weten zij precies hoe de bekabeling gelegd moet worden en er een goedwerkend netwerk gerealiseerd kan worden. Niet alleen geldt dat voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Belangrijk daarbij is dat het iedereen toegang heeft tot het netwerk op iedere plek in huis of in het bedrijf, wat Groenewegen Delft bewerkstelligt door meerdere netwerkaansluitingen te plaatsen. Op die manier maakt het niet meer uit of je op zolder een werkkamer hebt, terwijl je zoon of dochter op de begane grond moet studeren.

Meer diensten van Groenewegen Delft

Naast deze netwerkbekabeling is Groenewegen Delft gespecialiseerd in meer Elektrotechnieken. Ook is het mogelijk om bedrijfsbeveiliging te laten installeren door Groenewegen Delft, waarvan de beelden ondergebracht kunnen worden bij de meldkamer. Deze dienst is niet alleen beschikbaar voor bedrijven, maar ook particulieren kunnen hun huis beveiligen tegen inbrekers, brand of gas met de geavanceerde beveiligingssystemen van Groenewegen Delft. Groenewegen Delft is op die manier een veelzijdig bedrijf, waar je terecht kunt voor veel zaken omtrent Elektrotechniek delft. Neem dus vooral contact bij vragen!

https://www.groenewegendelft.nl/