Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Een ooglidcorrectie is niks abnormaals

Een ooglidcorrectie is tegenwoordig niet meer alleen weggelegd voor Amerikaanse sterren of BN’ers. Het is anno 2018 een veel voorkomende ingreep die steeds meer gebruikelijk wordt wanneer je last hebt van hangende oogleden. Het is weliswaar een chirurgische ingreep, maar cosmetisch gezien extreem populair. En niet alleen bij oudere personen. Dat komt omdat het een relatief gezien, kleine ingreep is, die populair te noemen is vanwege het grote verschil dat je daarmee kunt maken wanneer je niet meer behept bent met een strakke huid rondom je ogen. Het is een ingreep die tegenwoordig meer en meer uitgevoerd wordt, ook bij jongere mensen die niet vanwege hun leeftijd maar vanwege erfelijke factoren te kampen hebben met hangende oogleden.

Een ooglidcorrectie brengt je uitstraling in evenwicht met je gevoel

Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat hangende oogleden verleden tijd zullen zijn. Weg met die vermoeide en vaak sombere blik. Het is zo tegenstrijdig wanneer je je in de spiegel aankijkt en je uitgerust en goed voelt, maar je spiegelbeeld het tegenovergestelde beweert. Dé reden om te kiezen voor een ooglidcorrectie waardoor je er weer jonger uitziet. In combinatie met je natuurlijke opgewektheid zorgt dit voor een blij gevoel dat je dan ook uitstraalt.

Een ooglidcorrectie mag in Nederland ook uitgevoerd worden door huisartsen. Helaas blijkt maar al te vaak dat een huisarts de kennis, kunde en vaardigheid mist van de chirurgen van Ooglift. Bij Ooglift zijn al meer dan 19.000 ooglidcorrecties uitgevoerd. Wat hen in Nederland tot de koplopers op dit gebied maakt.

Komt een ooglidcorrectie voor vergoeding in aanmerking?

Een ooglidcorrectie is sinds 1 januari 2017 weer toegevoegd aan het basispakket. Er worden wel strenge eisen gesteld om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Een cosmetische ooglidcorrectie komt nooit in aanmerking voor vergoeding. Ligt er een medische reden aan de ooglidcorrectie ten grondslag, kan elke verzekeraar ook nog eens zelf de eisen bepalen waaraan voldaan moet zijn om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Je eigen verzekeraar kan je er alles over vertellen. Gelukkig hanteert Ooglift dankzij de vele ooglidcorrecties die zij uitvoeren een zeer aanvaardbare prijs voor een ooglidcorrectie waardoor meer mensen hier gebruik van kunnen maken.