Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Financieel meer ruimte dankzij de WBSO-regeling en deskundig advies

Binnen bedrijven is het voornamelijk belangrijk om optimaal gebruik te maken van verschillende subsidies en regelingen waardoor u meer ruimte krijgt binnen de financiën van uw onderneming. Deze subsidies zijn namelijk niet zonder reden ingesteld door de betreffende instantie. Ziet u door de bomen het bos niet meer en bent u op zoek naar een partij die deskundig advies kan geven over WBSO? TechForce helpt u verder. Al sinds 1987 geven de experts financieel innovatieadvies aan allerlei bedrijven, van startups tot multinationals. Het doel is simpel: ervoor zorgen dat u alle mogelijke fiscale voordelen benut die er voorhanden zijn.

Een deskundige partner in dienst nemen die de financiële continuïteit waarborgt

Bent u op zoek naar een partner waarmee u resultaatgericht kunt werken? Een externe partij die u deskundige advies kan geven over het aanvragen van een WBSO-subsidie zodat u de meeste kans heeft om deze toegekend te krijgen? Dan moet u gebruikmaken van de expertise bij TechForce, dé WBSO-adviseur in regio Hilversum. De samenwerking brengt u enkel voordelen, zowel op de korte als op de lange termijn. Bent u van plan om een langdurig project op te zetten? Uw adviseur van TechForce blijft betrokken gedurende het hele proces zodat de continuïteit gewaarborgd wordt en u de subsidies ontvangt waar u recht op heeft.

Maak een afspraak met een van de consultants

De deskundigen van TechForce kunnen niet wachten om u te ontvangen op hun kantoor in Hilversum of om bij u op locatie langs te komen om advies te geven over het aanvragen van de WBSO. Wilt u een afspraak maken of juist meer te weten komen over de dienstverlening die deze professionals aanbieden? Op de website vindt u meer over (internationale) afgeronde projecten en de subsidies die met hulp van TechForce aangevraagd kunnen worden. Wacht niet langer en neem contact op!  

Gerelateerde artikelen

Sourcing voor goederen importeren uit China

Zet de kwaliteiten van je bedrijf in de schijnwerpers met ledverlichting van deze specialist

Kies voor comfort met de hulp van een airco installateur uit Limburg