Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Financieel meer ruimte dankzij de WBSO-regeling en deskundig advies

Binnen bedrijven is het voornamelijk belangrijk om optimaal gebruik te maken van verschillende subsidies en regelingen waardoor u meer ruimte krijgt binnen de financiën van uw onderneming. Deze subsidies zijn namelijk niet zonder reden ingesteld door de betreffende instantie. Ziet u door de bomen het bos niet meer en bent u op zoek naar een partij die deskundig advies kan geven over WBSO? TechForce helpt u verder. Al sinds 1987 geven de experts financieel innovatieadvies aan allerlei bedrijven, van startups tot multinationals. Het doel is simpel: ervoor zorgen dat u alle mogelijke fiscale voordelen benut die er voorhanden zijn.

Een deskundige partner in dienst nemen die de financiële continuïteit waarborgt

Bent u op zoek naar een partner waarmee u resultaatgericht kunt werken? Een externe partij die u deskundige advies kan geven over het aanvragen van een WBSO-subsidie zodat u de meeste kans heeft om deze toegekend te krijgen? Dan moet u gebruikmaken van de expertise bij TechForce, dé WBSO-adviseur in regio Hilversum. De samenwerking brengt u enkel voordelen, zowel op de korte als op de lange termijn. Bent u van plan om een langdurig project op te zetten? Uw adviseur van TechForce blijft betrokken gedurende het hele proces zodat de continuïteit gewaarborgd wordt en u de subsidies ontvangt waar u recht op heeft.

Maak een afspraak met een van de consultants

De deskundigen van TechForce kunnen niet wachten om u te ontvangen op hun kantoor in Hilversum of om bij u op locatie langs te komen om advies te geven over het aanvragen van de WBSO. Wilt u een afspraak maken of juist meer te weten komen over de dienstverlening die deze professionals aanbieden? Op de website vindt u meer over (internationale) afgeronde projecten en de subsidies die met hulp van TechForce aangevraagd kunnen worden. Wacht niet langer en neem contact op!