Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Fiscale advocatuur Vink

Bij Vink Fiscale Advocatuur bent u aan het juiste adres als u hulp nodig heeft bij fiscaal recht. Wij doen dan ook aan procedures en wij verlenen hulp aan accountants, ondernemingen maar natuurlijk staan wij ook klaar voor iedere particulier die hierbij hulp nodig heeft. Als u kiest voor Vink dan kiest u voor deskundigheid, creativiteit en ervaring. 

Fiscaal advies bij Fiscale advocatuur Vink

U kunt bij Fiscale Advocatuur Vink terecht voor fiscaal advies. Heeft u de wens om uw positie te optimaliseren of zit u met een fiscaal vraagstuk? Wij geven u hierbij graag advies zodat we uw fiscale structuur kunnen opzetten of verbeteren. Ook helpen wij u erbij als u een onderneming wilt overnemen – in ieder geval weet Vink wel van raad. Door onze persoonlijke werkwijze kunt u altijd rekenen op fiscaal advies volledig op maat, alles is gepersonaliseerd en samen kijken wij naar uw knelpunten. Door deze punten in kaart te brengen, kunnen wij ook weer samen tot oplossingen en mogelijkheden komen. Daarom vinden wij creativiteit zo belangrijk in onze werkwijze – zo leert men ‘out of the box’ te denken en zijn alle oplossingen relevant én up-to-date. 

Bezwaar- en beroepsprocedures

Soms ontvangt men een belastingaanslag waar men het niet mee eens is. In dat geval kunt u bezwaar maken bij de Belastingdienst tegen deze aanslag. Wordt uw bezwaar meteen afgewezen? Dan kunt u ervoor kiezen om beroep in te stellen. Dit gaat altijd via de rechtbank. Slaagt dit wederom niet? Dan kunt u in hoger beroep gaan bij het gerechtshof. In het begin kunt u ervoor kiezen om deze procedure zelf te voeren en te volgen maar soms kan het wel helpen om een advocaat in te schakelen om de procedure samen met u te voeren omdat de advocaat de volledige kennis beschikt over het gehele proces. Daarom staan wij u ook bij procedures graag bij (zowel vooraf als tijdens) om u een gevoel van zekerheid te geven. Naast optreden als advocaat, kunt u ons ook inschakelen als adviseur of accountant in het hele proces. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: https://vinkfiscaleadvocatuur.nl/.