Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Hoe herken je een jonge moeder?

Jonge moeders zijn van honderden meters afstand te herkennen. Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar er verandert nogal wat aan het uiterlijk van een jonge moeder wanneer zij net is bevallen van haar kleintje, behalve een STRALEND uiterlijk natuurlijk! Maar waaraan herken je een jonge moeder? Je leest het hieronder!

Mascara

Iets vanzelfsprekends als het opdoen van mascara is helemaal niet meer zo vanzelfsprekend wanneer je een kleintje hebt. Waar je voorheen zorgvuldig de eerste laag aanbracht, om vervolgens na het drogen de tweede laag aanbracht, gaat dat nu niet meer vanzelf. Jouw kleintje vraagt constant om aandacht en je probeert hem rustig te houden, terwijl je tegelijkertijd de mascara aanbrengt. Hierdoor kunnen er klonters ontstaan, mors je de helft en ontstaat er een zwarte vlek, die je vervolgens niet meer wegkrijgt, maar het hebt ook geen tijd om iets anders aan te trekken.

Kleding

Jonge moeders hebben lang niet altijd iets aan wat precies past. Meestal heeft dit één van de volgende oorzaken:

De kleding is te groot, omdat het babyvet nog aanwezig is.

Het babyvet is al weg, maar de kleding is hier nog niet op aangepast, waardoor de kleding te groot is.

Je loopt toch de hele dag te rennen en te vliegen, dus wat maakt het uit wat je aantrekt? De kleding is hierdoor vies, slonzig en ‘praktisch’.

Accessoires

Het is gelukkig niet alleen kommer en kwel voor jonge moeders. Want er zijn ook genoeg prachtige accessoires voor jonge mama’s. Wat te denken van mooie én praktische luiertassen? Hier kun je niet alleen luiers in ‘vervoeren’, maar je kunt er ook diverse andere spullen in kwijt. Bovendien is het gemakkelijk op de buggy te plaatsen. Wil je een beetje inspiratie opdoen, en de mooiste luiertassen en andere accessoires voor moeders bekijken? Bekijk dan de collectie van Jut en Juul Lifestyle for Kids!

 

https://www.jutenjuul.nl/