Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Iemand die ons kon helpen met het interieurproject

Wij hadden een bedrijf nodig die voor ons een interieurproject kon begeleiden om ons nieuwe kantoor op te pimpen. We gingen namelijk met het hele bedrijf verhuizen naar een nieuw pand omdat we steeds meer aan het groeien zijn qua medewerkers, dus werd het tijd om de ruimte die we hadden ook meteen uit te breiden. Maar in het hele bedrijf hadden we nog geen idee hoe we het wilde gaan inrichten en alles daaromheen. Daarom zochten we een bedrijf die ons kon helpen.

Op kantoor een interieurproject aangaan

We hadden wel bepaalde eisen aan het interieurproject gesteld, omdat het toch wel ons nieuwe pand is. Een van onze eisen was dat de kleuren van ons bedrijf terug moesten komen in het interieur en we wilden graag een moderne en duurzame stijl. Bij ons is vooral duurzaam van belang omdat ons bedrijf daar vooral op gefocust is. Het was nog moeilijk om een interieurbedrijf te vinden die vooral het duurzaamheid gedeelte in het design wilden verwerken. Uiteindelijk hadden we een goed gesprek gehad bij GRIP Interieurprojecten en we hebben ervoor gekozen om hun het project te laten uitvoeren. Nu was het alleen afwachten met wat ze kwamen.

Strak en sfeer van het bedrijf

Na een tijdje kregen we een paar voorbeelden te zien van hoe ze het wilden gaan inrichten en maken. We waren erg enthousiast over het design en gaven meteen een akkoord erop. Daarna is alles heel snel gegaan. GRIP interieurprojecten is snel van start gegaan en binnen een aantal weken hadden we het heel kantoorpand voor ons klaar staan om gecontroleerd te worden. Toen we binnenkwamen hadden we meteen het goede gevoel dat dit ons kantoor was. Alles was zoals we het in ons hoofd hadden bedacht en de kleuren sprongen er ook erg mooi uit! Nu kunnen we klanten ontvangen in ons nieuwe mooie pand.

Contact

Wilt u meer weten over de projecten die GRIP interieurprojecten doet en wat ze allemaal voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de website van GRIP interieurprojecten voor meer informatie over de diensten en contact.