Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Incassobureau in Breda

Bent u op zoek naar een geschikt incassobureau in Breda? Incassonet heeft acht vestigingen door heel Nederland. Doordat Incassonet verschillende vestigingen heeft, is er altijd een vestiging bij u in de buurt om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met problemen.

Hoe werkt Incassonet als Incassobureau in Breda?

Incassonet gaat als Incassobureau in Breda te werk. U kunt uw vordering overdragen aan Incassonet en zij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. U hoeft enkel uw gegevens, een kopie van uw facturen en contactgegevens van de debiteur(en) door te geven bij de aanvraag. U hoeft alleen te betalen als er een oplossing gevonden wordt, de zogenaamde ‘No Cure, No pay regeling’. Als uw zaak geïncasseerd wordt, dan kunt u natuurlijk ook uw volledige factuurbedrag terug.

Voor wie is Incassonet?

Een incassobureau en dus Incassonet is voor elke ondernemer in Breda die te maken krijgt met een niet- of slecht betalende debiteur. Als debiteuren niet betalen, kunt u zich in een lastige situatie bevinden. U wilt niet de relatie met de klant op het spel zetten, maar wil ook graag uw geld ontvangen voor de geleverde service/diensten.

Incassonet gaat samen met u kijken naar de huidige dossiers en gaat daadkrachtig en doelbewust te werk. Het slagingspercentage is dan ook niet voor niets ruim 92 procent. Incassonet vindt het belangrijk dat uw debiteuren met respect behandeld worden en zullen dan altijd op een nette en gepaste wijze met hen in gesprek gaan – deze manier verhoogt de kans om de zaak op te lossen in de toekomst.

Kiezen voor Incassonet

Zoals eerder vermeld heeft Incassonet een zeer hoog slagingspercentage en Incassonet gaat dan ook zeer zorgvuldig voor u aan de slag. Als u voor Incassonet kiest, kiest u voor duidelijke kosten zonder kleine lettertjes, een snelle levering van gemiddeld 36 dagen, een vakkundig team, 24 uur bereikbaarheid via telefonische dienst en vele social media platforms, oog voor uw huidige relatie met uw klanten en een persoonlijke manier in omgang. Bovendien biedt Incassonet ook nog andere belangrijke diensten zoals debiteurenbeheer en facturatie. Dit alles in uw nabije omgeving.