Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

ISDN lijnen verdwijnen

Wat vinden we ervan dat de ISDN lijnen gaan verdwijnen. Dat is een vraag die mensen zich af en toe stellen. Maar wat betekent dit precies? Wat zijn ISDN lijnen precies? Eigenlijk gaat het over de oude lijnen, vertel de Nederlandse Provider. Het gaat om de oude lijnen die langzamerhand overgaan in VoIP. KPN heeft namelijk aangekondigd dat ISDN stopt en zakelijk Nederland zal dus overstappen op de andere versie van bellen. Moet je je hierover zorgen maken? Ga naar de website www.denederlandseprovider.nl voor meer informatie over ISDN lijnen die verdwijnen.

ISDN lijnen, zorgen maken?

Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken. Aldus de Nederlandse Provider. In principe gaat het om zakelijk bellen en zullen zij alles regelen rondom dit zakelijk bellen. VoIP is dus het alternatief en vervangt de eerdere versie. ISDN was altijd wel een erg betrouwbare manier van bellen, maar inmiddels is dit verouderd en ook duur geworden. Dat is ontzettend zonde voor het zakelijk bellen en daarom is er besloten om over te stappen. Het is groot nieuws, echter merk je er vrij weinig van. Alles zal uit zichzelf over gaan in de nieuwe versie. De Nederlandse Provider vindt het belangrijk dat iedereen op het zakelijke gebied zich goed en comfortabel voelt bij het bedrijf. Daarom is het belangrijk dat ze vertrouwen uitstralen en hier werken ze dan ook hard voor. Naast telefonie bieden ze ook internet en mobiel aan. Daar zijn ze ook steengoed in. We willen tegenwoordig geen problemen meer als het gaat om providers. Vooral als de zakelijke relaties hiervan afhangen, het is belangrijk dat hier geen problemen zich voordoen.

De Nederlandse Provider in Nederland, goed?

Zijn ze goed? Wie zijn dit precies? Ze gaan al een tijdje mee op het gebied van het zakelijk Nederland. Hier specialiseren zij zich ook op en ze doen dit ook ontzettend goed. Daarnaast is het ook nog eens belangrijk om te weten hoe veel je betaalt. Het is goed geprijsd, scherp ook. Daarom is het tussen de concurrenten een zeer goede optie voor zakelijk telefonie, mobiel en internet. Wil je nu meer weten over de ISDN lijnen of over dit bedrijf zelf? Kijk eens online!