Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Kantoorverzamelgebouw Franklin Business Center in Duiven

In het Gelderse Duiven zijn veel bedrijven gevestigd en vanwege de ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitse grens is hier veel bedrijfsmatigheid aanwezig. Veel bedrijven komen zich hier vestigen vanwege de gunstige ligging. Bedrijfsruimtes in Duiven zijn er in overvloed aangezien er verschillende industrieterreinen zijn waar bestaande als ook nieuwe bedrijven voldoende bedrijfsruimte kunnen huren. Wanneer het om kantoorruimte gaat is Duiven ook volop in ontwikkeling maar zijn de professionele kantoorunits schaars vanwege het beperkte aanbod. Franklin Business Center is een bedrijfsverzamelgebouw met alle mogelijkheden voor zowel bestaande als nieuwe bedrijven.

Wat een bedrijfsverzamelgebouw minimaal moert ondersteunen

Als bedrijfsverzamelgebouw is het belangrijk dat u een professionele kantoorruimte heeft met een prettig werkklimaat en omgeving. Wanneer u klanten op bezoek krijgt is het belangrijk dat deze eenvoudig kunnen parkeren en vanuit een centrale ontvangst het pand betreden. Een centrale spreekruimte is een belangrijk aandachtspunt voor een bedrijfsverzamelgebouw aangezien de gemeenschappelijke ruimtes ook qua huur beter zijn op te brengen dan wanneer u deze individueel moet huren of reserveren. Postafhandeling als ook twee wekelijkse schoonmaak zorgt ervoor dat uw kantoorruimte altijd representatief blijft. Ook is een goede infrastructuur erg belangrijk. Snel internet en of voip telefonie is tegenwoordig echt noodzakelijk. 

Samenwerking tussen bedrijven

Overigens is een bedrijfsverzamelgebouw ook interessant voor bedrijven die meer willen samenwerken. Omdat er regelmatig contact is tussen de huurders kan het handig zijn om ook gebruik te maken van elkaars diensten. Bij Franklin gebeurd dit ook. Of het nu gaat om IT, online marketing, accountancy, arbeidsrecht, coaching, DTP of Pay Rolling  de huurders werken hier regelmatig met elkaar samen. Bovendien zijn er ook regelmatig bijeenkomsten die nieuwe ideeën tot samenwerking interessant maakt. Dit is zeker minder van toepassing wanneer een bedrijf een eigen afzonderlijke kantoorruimte huurt.