Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Kartonnen dozen

In ons distributiecentrum worden er dagelijks duizenden bestellingen in kartonnen dozen verpakt. De gehele operatie is dan ook sterk afhankelijk van een constante toestroom aan kartonnen dozen die te allen tijde van een goede kwaliteit moeten zijn. Daarbij moeten we kunnen beschikken over de meest uiteenlopende soorten en maten om onze producten efficiënt te verpakken. Het verspillen van kostbare ruimte, doordat producten in een te grote doos worden verpakt, moet zoveel mogelijk worden vermeden. Dit beleid heeft ons al heel veel kosten bespaard. Omdat we een groot bedrijf zijn en ook maatschappelijk verantwoord moeten ondernemen, willen we ook zoveel mogelijk aan het milieu denken. De gehele operatie moet een minimale impact hebben op het milieu. Op tal van fronten proberen we innovatief en creatief te zijn. Van onze partners verwachten wij hetzelfde. Bij de beslissing om met bepaalde bedrijven in zee te gaan, wordt er ook gekeken naar de mate waarin een bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Op het gebied van kartonnen dozen hebben wij in dat opzicht een ideale partner gevonden. Indien mogelijk proberen wij bij De Dozenhal zoveel mogelijk gebruik te maken van de groene doos. Bij De Dozenhal beschikt men over een ongekende hoeveelheid kartonnen dozen. Deze heeft men vrijwel altijd op voorraad en daarom zijn ze ook direct leverbaar. Dat is voor onze operatie essentieel.

Kartonnen dozen en de groene doos van De Dozenhal

Voor de inkoop van onze kartonnen dozen kiezen wij zoveel mogelijk voor de groene doos. Een groene doos is reeds gebruikt of afkomstig uit een restpartij of van overproductie. Door te kiezen voor een groene doos, kies je ervoor om kartonnen dozen niet nieuw te laten maken. Dit type kartonnen dozen is van een uitstekende kwaliteit en doet niet onder voor nieuwe dozen. De weggenomen belasting op het milieu en de cijfers die daarmee gepaard gaan, zijn indrukwekkend te noemen. Wil je ook het verschil kunnen maken, ga dan naar de website van De Dozenhal en bekijk de mogelijkheden.

Overtollige voorraad

Wanneer wij zelf met een overtollige voorraad kartonnen dozen zitten, dan worden deze door De Dozenhal teruggenomen. De Kartonnen dozen van De Dozenhal passen in het beleid dat wij voeren en dragen bij aan een beter milieu. Kartonnen dozen kopen wij daarom bij voorkeur in bij De Dozenhal.