Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Kinderdekbedovertrekken

 

Zoek je naar kinderdekbedovertrekken? Bij ons kan je die in grote getalen vinden. We bieden dekbedovertrekken aan met bekende prints van Disney. Daarbij kan je denken aan prinsessen uit de bekende Disney verhalen. Maar er zijn ook overtrekken met superhelden. En verder zijn er diverse patronen verkrijgbaar zoals dieren, sterren, hartjes, uilen, legeropdrukken en meer. Voor iedere kinderslaapkamer is er wel wat beschikbaar. Tevens zijn er neutrale afbeeldingen die zowel geschikt zijn in een jongens als in een meisjes slaapkamer.

Als je dus een kinderdekbedovertrek wilt met een bekend motief en een elegante prinses of stoere actieheld dan kan je terecht in onze webshop. Daar vind je tal van producten in verschillende maten voor verscheidene leeftijdsgroepen. Er zijn dekbedovertrekken te vinden die geschikt zijn voor de allerjongsten zoals dreumesen en voor andere leeftijdsfasen als peuters en jonge kinderen. Wat je ook zoekt alle soorten overtrekken voor kinderen vind je bij ons.

Alle soorten en maten

Voor elke kinderfase zijn er bij ons dekbedovertrekken te koop. Onze collectie bevat maten voor dreumesen, peuters en al wat oudere kinderen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor afmetingen van 100×135, 100×140 en 100×150. Dergelijke kinderdekbedovertrekken kan men gebruiken als hoes voor dekentjes. Ook is er een ruim aanbod voor peuters. Dergelijk kinderbeddengoed is verkrijgbaar in maten van 120×150. En voor de grootste zijn er overtrekken met een afmeting van 90×200. Mocht je er niet uitkomen welke soort nu precies bij de levensfase van jouw kind past, dan kan je ons altijd nog opbellen voor meer informatie over dekbedovertrekken voor kinderen.

Materiaal van dekbedovertrek

Wat ook van belang is is het materiaal waar een dekbedovertrek van gemaakt is. Om kwaliteit en kindvriendelijkheid te waarborgen bieden we veel beddengoed voor kinderen aan dat gemaakt is van katoen. Dit is een zeer ademend materiaal dat zeer geschikt is voor kinderen. Het biedt warmte in de winter en is koel in de zomer. Ook bieden we percaline katoen aan wat erg zacht aanvoelt op de huid. Er is dus keuze in kinderdekbedovertrekken van hoogwaardig en duurzaam materiaal.

 

https://www.koalabedding.nl/