Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Loopbaanbegeleiding voor jou!

Mogelijk denk je op het eerste gezicht dat loopbaanbegeleiding niet iets is waar jij op zit te wachten. Adxpert is de partij die ervoor zorgt dat jij weet dat je het wel of niet nodig heeft door hun productenpakket precies af te stemmen op de wensen van de klanten. Adxpert weet op welke manier ze iedereen moeten benaderen en erachter te komen waar de pijn- of verbeterpunten zitten bij iemand zijn of haar loopbaan. Bij iedereen is er wel verbetering te zien op bepaalde punten en soms voelen mensen dit zelf helemaal niet zo duidelijk. Als resultaat van een traject loopbaanbegeleiding bij Adxpert zitten mensen over het algemeen vaak een stuk beter in hun vel en zijn ze beter in hun rol in hun functie. In deze blog deel ik graag wat meer over de manier waarop ik het traject heb beleefd bij Adxpert.

 

Loopbaanbegeleiding bij Adxpert, mijn ervaring

Adxpert heeft mij geholpen met een traject over loopbaanbegeleiding. Ze hebben moeite gedaan met verschillende dingen. In de beginfase lag de focus vooral op het zoeken van de pijnpunten in het proces bij mij persoonlijk. Dit stopte niet na een gesprek van een uur, want het was voor mijzelf ook niet precies duidelijk waar ik nu behoefte aan had en op welke manier ik weer helemaal in mijn vel zou zijn. Adxpert heeft om deze reden precies gedaan wat ze wilden en ze zorgden ervoor dat ik niet langer hoefde te twijfelen of ik wel of niet op mijn plek zit want ik ben gewoon wat beter tot mezelf gekomen en weet nu precies waar ik heen wil. Loopbaanbegeleiding ziet er niet bij alle partijen op deze manier uit en het resultaat is evenmin overal zoals bij Adxpert.

 

Meer weten?

Als je graag wat meer informatie wil hebben over hoe een loopbaanbegeleidingstraject er precies uitziet bij Adxpert dan is mijn advies om gewoon zo snel mogelijk contact met hen op te nemen. Ze hebben alle informatie die nodig is om jou te informeren en overtuigen voor het loopbaanbegeleiding traject bij Adxpert. Dus je moet eerst eens een keer kijken op de website en dan kom je er wel achter.