Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

No cure no pay incasso

Van Loon incasso Advocaten is een incassobureau die staat voor no cure no pay. Dit houdt in dat als wij u geen oplossing kunnen bieden dat u ook niet hoeft te betalen. Ook al hebben wij hier veel werk ingestoken. Wij innen dus kosteloos uw vorderingen.

No cure no pay incasso door Van Loon Incasso Advocaten 

Het buitengerechtelijke incassotraject doen wij op basis van no cure no pay incasso. Dus incasseren wij niks, dan hoeft u zoals eerder gezegd ook niet te betalen. Incasseren wij wel, dan belasten wij de in rekening gebrachte incassokosten bij de debiteur. Uiteindelijk betaald deze debiteur de incassokosten en kost het u niks. De incassokosten voor de consumenten wordt vastgesteld via de Wet Incassokosten. Dat wij staan voor een no pay no cure incasso is niet het enige wat ons onderscheid vergeleken andere incassobureaus. Wij gaan namelijk door waar anderen ophouden. Wij houden bijvoorbeeld altijd inzicht in uw dossier. 7 dagen per week, 24 uur lang. Het slagingspercentage bij ons is 92%. Alle klanten die bij ons de dienst hebben afgenomen, bevelen ons aan. U kunt al binnen 5 minuten uw vordering indienen!

Buitengerechtelijk en gerechtelijke incasso’s 

Voor onze opdrachtgevers incasseren wij zowel buitengerechtelijk en gerechtelijk. Als het buitengerechtelijke traject aan het eind niet tot een betaling leidt, betekent dat u van ons een vrijblijvend advies krijgt. Hierin geven wij u eerlijk aan of het zinvol zou zijn om uw vordering in rechte te incasseren. Als dat zo is dat geven u een advies dat is voorzien van een kostenopgave. Als we dan samen een schriftelijk akkoord hebben gaan we over tot dagvaarding. 

Geldt no cure no pay ook bij gedeeltelijke betaling van de factuur?

Onze no cure no pay incasso betekent dat als de debiteur niks betaalt, dan u ook niet. In sommige gevallen wordt er een betalingsregeling afgesproken. In dat geval betaalt de debiteur gedeeltelijk de vordering. In dat geval is er sprake van cure. Er wordt namelijk pas betaald nadat Van Loon Incasso Advocaten hem heeft aangeschreven. Van het geïncasseerde bedrag worden de incassokosten afgehaald en ontvangt u het restant!