Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Online glas bestellen

Gemakkelijk en voordelig online glas bestellen

Vroeger haalde je, als je glas nodig had, dit standaard op bij de glasgroothandel. Vaak was dat een flink karwei en moest er een aanhangwagen gehuurd worden om het glas te vervoeren. Of je schakelde een glasbedrijf in om alles voor je te regelen, waar natuurlijk een flinke prijs voor betaald diende te worden. Tegenwoordig is online glas bestellen en laten bezorgen de grote trend. Nog nooit was glas kopen zo eenvoudig als bij Glaskoning, de expert als het gaat om online glas betellen in allerlei soorten en maten.

 

Wat je aan online glas bestellen hebt

Maar heeft online glas bestellen nog meer pluspunten? Jazeker, naast gemak van bestellen en laten bezorgen, biedt online glaswerk bestellen bij Glaskoning.nl nog enkele pluspunten:

 

  • Voordelig dan online bestellen van glas krijg je geen glas. Zo levert Glaskoning direct glas vanuit de groothandel. En dat drukt de glasprijs aanzienlijk. 
  • De keuzemogelijkheden bij online glas bestellen zijn groot. Zo kies je zelf de dikte en exacte maten van het glas. En natuurlijk zijn er tal van opties wat glassoorten betreft. Dubbel glas, HR++ glas, spiegels, glasbeslag, glasaccessoires of enkel glas: alles is online te koop! Online glas kan ook afgewerkt worden in lijsten. En zoek je glas voor in deuren? Bij Glaskoning is het allemaal mogelijk. 
  • Een voordeel van online glas bestellen is dat het snel geleverd wordt. Het glas komt namelijk direct, op maat gemaakt, uit de fabriek.

Neem contact op met Glaskoning

Surf nu naar de webshop van Glaskoning, bekijk de mogelijkheden en koop jouw glas online. Heb je vragen da kun je natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met onze servicedienst. En wil je het glas door ons laten plaatsen, met of zonder folie? Geen enkel probleem. Glaskoning staat voor je klaar!