Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Op zoek naar een advocaat in de regio Ede?

Vallei Advocaten en Mediators zijn uw advocaten in Ede. We hebben een klein team en zijn specifiek gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en mediation.

Ondernemingsrecht

Ondernemers zijn vaak op zoek naar antwoorden op hun juridische vragen, zoals voor welke rechtsvorm ze moeten kiezen, of ze een andere onderneming wel of juist niet moeten overnemen of hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun algemene voorwaarden correct zijn en de risico’s beperken. Vallei Advocaten en Mediators geven hen de antwoorden waarmee ondernemers iets kunnen. Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten wij hoe we juridische ondernemersvragen praktisch kunnen beantwoorden, zodat deze meteen in de praktijk toepasbaar zijn.

Arbeidsrecht

Elke organisatie met mensen krijgt te maken met arbeidsrecht. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het aanpassen van voorwaarden of het afscheid nemen van een werknemer. Wij kunnen u adviseren om problemen te voorkomen. Uiteraard hebben onze advocaten goede kennis en ervaring om voor u te procederen als dit nodig is. Er is een verschil tussen individueel arbeidsrecht en collectief arbeidsrecht. Onze advocaten kunnen u uiteraard in beide vormen bijstaan en als werkgever of werknemer adviseren. We hebben binnen alle onderwerpen binnen het arbeidsrecht specialistische kennis in huis, wij helpen u dus graag!

Personen- en familierecht

Een leven kan radicaal veranderen als gevolg van gebeurtenissen op het persoonlijk vlak. Wij begrijpen dat en naast een luisterend oor bieden wij u dan ook juridische kennis voor een goede oplossing van uw juridische problemen op persoonlijk vlak. Deskundigheid is hierbij onze kern. Bijvoorbeeld een scheiding of afwikkeling nalatenschap dient goed te worden begeleid en te worden geregeld. Specifieke kennis is hierbij van groot belang. Vallei Advocaten en Mediators kunnen optreden voor een van de partijen of voor partijen gezamenlijk.

Mediation

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict zonder dat daarbij een derde partij een beslissing maakt. De deelnemers zoeken samen, onder leiding van de mediator, naar een goede oplossing. Mediation is geschikt voor alle problemen waarbij partijen een groot belang hebben bij een snelle oplossing waarbij aandacht bestaat voor de relatie.

Uw advocaat in Ede

Heeft u dus een advocaat nodig in Ede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, met een specialistisch team van deskundige advocaten en mediators bent u gegarandeerd van een juist advies. Neem ook een kijkje op onze website.