Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Op zoek naar een bijzondere mantelzorgwoning?

Mantelzorg Wernsen biedt uw mantelzorgwoning voor zorg op maat aan. Als mantelzorger wilt u natuurlijk de beste woning voor degene die uw liefdevolle zorg nodig heeft. Als het anders kan, wilt u de laatste niet in een zorgcentrum plaatsen, maar in een vertrouwde omgeving. Een zorgchalet van Mantelzorg Wernsen maakt dit voor u waar! Klik hier voor mantelzorgwoning kopen.

Mantelzorgwoning op maat

Bij een mantelzorgwoning op maat kunt u rekening houden met de privacy van bijvoorbeeld uw ouders. De meeste gemeenten hebben tegenwoordig een versoepelde regelgeving wanneer het gaat om de bouw van een zorgwoning bij uw eigen woning of die van uw ouders. Vanuit een zorgchalet op maat kunt u immers de beste hulp bieden. Privacy blijft voor iedereen belangrijk, met een mantelzorgwoning op maat, biedt u de mogelijkheid de privacy te behouden bij degene die mantelzorg behoeft, maar bent u ook in de buurt wanneer dat nodig is.

Waarom bij Mantelzorg Wernsen?

Bij Mantelzorg Wernsen zorgen wij er altijd voor dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. De zorgchalets die wij bieden hebben een goed doordacht concept, gebaseerd op uw wensen. Mantelzorg Wernsen houdt van korte lijntjes. Nadat u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt, bouwen wij uw zorgchalet helemaal op maat en kunnen deze zelfs op de goede locatie plaatsen. Daarnaast kunnen wij u adviseren en regelen wij de papierwinkel die de bouw met zich meebrengt. Zo kunt u zich richten op de mantelzorg en zullen wij u vooral ontzorgen wat betreft de realisatie van uw zorgchalet!

Mogelijkheden

Bij Mantelzorg Wernsen bouwen wij de zorgchalets naar uw wens. Wij hebben natuurlijk ook genoeg inspiratie om zelf met ideeën te komen en u te helpen bij het kiezen van wat u wel en niet wilt in uw zorgchalet. Zo kunt u bijvoorbeeld voor verschillende vormen van het chalet, verschillende soorten gevels en verschillende ontwerpen kiezen. U bepaalt hiernaast ook de hoeveelheid luxe van het chalet. Er zijn opties voor openslaande deuren, een veranda, een erker, een inloopdouche, een jacuzzi of een sauna. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden en wij zullen altijd ons best doen om de beste optie voor u te vinden!