Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Oud goud inleveren, de overweging waard!

Veilig en voordelig oud goud inleveren bij Zuyver Juweliers

Goud is een waardevol edelmetaal. Vanwege de waardevastheid en de op lange termijn altijd stijgende goudprijs, is goud bij veel particulieren een populair investeringsmiddel geworden. Als er oud goud in huis ligt en u snel geld nodig hebt of gewoon even niet weet wat u met bijvoorbeeld gouden sieraden of ringen moet doen, dan kunt verkoop van uw oude goud overwegen. Maar hoe gaat zoiets in zijn werk: oud goud inleveren? En krijgt u er eigenlijk wel een goede prijs voor?

Oud goud verkopen

Gouden sieraden of ander oud goud inleveren doet u veilig, vertrouwd en voordelig bij de goudexperts van Zuyver Juweliers. Wij hanteren hoge prijzen voor uw oude goud. Eerst beoordeelt een van onze juweliers hoeveel karaats goud – variërend van 8 karaats tot 24 karaats goud – het door u ingeleverd goud is. Vervolgens wordt aan de hand van het gewicht in grammen bepaald wat uw oude goud waard is. Omdat wij vaste prijzen hanteren en omdat u bij het beoordelingsmoment mee kunt kijken, komt u bij Zuyver Juweliers nooit voor verrassingen te staan. Bij ons krijgt u altijd de beste prijzen voor uw oude goud. Bij de beoordeling van de waarde gaan wij uit van de actuele goudprijs van dat moment. U kunt het bedrag vervolgens contant van ons terugkrijgen, of – als u het geld in onze winkel aan nieuwe sieraden uitgeeft – een mooie korting krijgen op het assortiment van Zuyver Juweliers.

Bezoek Zuyver Juweliers

Bij Zuyver Juweliers kunt u onder andere terecht voor:

  • Oud goud inleveren en oud goud verkopen voor contanten of inruilen voor een nieuw sieraad of horloge (inclusief taxatie); 
  • Omsmelten van uw gouden sieraden of munten voor een nieuw ontwerp. 

Kom gerust een keer langs in één van onze vestigingen in Harderwijk of Dronten om de waarde van uw goud te laten taxeren door een van onze gecertificeerde medewerkers. Wij helpen u graag verder! Dus neem vandaag nog contact met ons op voor meer vrijblijvend informatie. U kunt ons online bereiken of telefonisch via de nummers 0341–417027 (Harderwijk) en 0321 – 313109 (Dronten).

http://www.zuyverjuweliers.nl/oud-goud-inleveren/