Dutch tax seminar
Image default
Banen en opleidingen

Outplacement in Harderwijk is dé oplossing voor het vinden van een nieuwe baan

Bent u ontslagen of heeft u bericht gekregen dat u binnenkort uw huidige werkplek moet verlaten? Of heeft u het idee dat uw baan niet meer zo zeker is als deze ooit geweest is en wilt u een nieuwe baan vinden voordat u de laan uit wordt gestuurd? In al deze situaties is outplacement in Harderwijk dé oplossing. Hiervoor kunt u terecht bij Bureau Streefkerk. Zij ondersteunen u bij uw zoektocht naar een nieuwe baan en staan voor u klaar met allerlei diensten die daarbij helpen.

Laat een uitgebreid loopbaanonderzoek uitvoeren en verwerk uw ontslag

Wanneer u op Bureau Streefkerk rekent voor outplacement in Harderwijk, staan zij met een uitgebreide dienstverlening voor u klaar. Zij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat u een nieuwe baan vindt die perfect bij u past. Om dit te bereiken, volgen ze een aantal stappen. Zo wordt er gestart met een intakegesprek waarbij ze een uitgebreid loopbaanonderzoek uitvoeren. Hierbij brengen ze uw wensen in kaart en bekijken ze welke banen het best bij u passen. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om professionele hulp te krijgen om het verlies van uw baan te verwerken. Dit onderdeel is niet verplicht, maar kan u helpen om eventuele negatieve ervaringen bij uw oude baan te verwerken. Dan kunt u vervolgens met een frisse start aan uw nieuwe baan beginnen.

Vind uw ideale baan met behulp van een zoekprofiel

Nadat u het verlies van uw oude baan heeft verwerkt, wordt er tijdens gesprekken met een loopbaancoach een zoekprofiel opgesteld. Ook ontvangt u intensieve training om ervoor te zorgen dat u over alle kennis en ervaring beschikt die u in uw nieuwe baan nodig heeft. Hier houdt de service van Bureau Streefkerk echter niet op, want zij doen meer op het gebied van outplacement in Harderwijk. Wanneer u namelijk een potentiële nieuwe werkgever gevonden heeft, geven ze u ook advies bij de contractonderhandelingen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe werkplek en de bijbehorende voorwaarden perfect bij u passen.

https://bureaustreefkerk.nl/