Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Overstappen van energie leverancier? Volg deze tips!

 

Het is een erg lastige keuze, die van uw energieleverancier als u wilt overstappen. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn bij een keuze voor een energie leverancier, lopen we hier door de voordelen heen die leveranciers bieden en welke extra’s er geboden worden om u over te halen over te stappen naar hun bedrijf. Wilt u nu direct kijken naar welke energie leverancier u het beste kunt overstappen? Ga direct naar de website van Energie Acties!

Bekijk alle voordelen die de energie leveranciers bieden

Het aanbod van elke energie leverancier is ongeveer hetzelfde en overstappen moet dus gebaseerd worden op de kleine voordelen die elke leverancier aanbiedt. De voordelen die zij bieden zijn met name kortingen of cadeaus. Vooral wanneer u bij alle energie-diensten overstapt, zijn de leveranciers vrijgevig met kortingen. Door een cash-back actie óf een korting op basis van de jaarlijkse kosten hopen ze de overstap af te dwingen. Echter, de cadeaus die ze weggeven bij de overstap zijn vaak meer waard. Wanneer een leverancier dus een cadeau aanbiedt dat u interesseert, dan heeft u de mogelijkheid deze te kiezen in plaats van een korting, om zo voordeliger uit te zijn.

Vergelijk de extra’s die ze bieden

Wat betreft extra’s om aan te zetten tot overstappen, zijn er steeds meer energie leveranciers die de kosten voor het afbreken van een contract vergoeden. Zo kost het u niets extra’s om over te stappen en is het laagdrempeliger om voor die energie maatschappij te kiezen. Deze extra is echter vaak wel verbonden aan het afsluiten van een contract voor een bepaalde termijn.

Gebruik hiervoor de tool van Energie Acties!

Om direct inzicht te krijgen in welke energie acties nou het meeste voor u kunnen betekenen en u te helpen bij het verantwoord overstappen, heeft Energie Acties een tool gemaakt. In deze tool zijn alle acties van energie leveranciers verwerkt. Zo heeft u een overzicht van wat op basis van uw prioriteiten het overstappen waard is. Ga direct naar de website en kies úw nieuwe energie leverancier!