Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Pensioen uitkeren? Laat u adviseren!

Pensioen uitkeren

Pensioen bouwt u op via de werkgever, lijfrente is kapitaal wat u privé opbouwt. Dit kapitaal komt op een vooraf gekozen pensioendatum vrij en wordt niet in een keer uitgekeerd. U dient hier namelijk een keuze voor te maken. U kunt kiezen voor een uitkerend product of uitstel product. Roept dit vraagtekens bij u op maar denkt u er wel aan om uw pensioen of lijfrente uit te laten keren? Laat u vooraf goed adviseren en informeren door een gespecialiseerde en onafhankelijke partij. Pensioncare in Den Haag is zo’n partij. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en kunnen u ook helpen met een persoonlijk pensioen plan en andere financiele zaken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Lijfrente of pensioen uitkeren – laat u helpen door Pensioncare

Pensioncare heeft een unieke dienstverlening als het gaat om advies omtrent pensioenen. Wij doen een volledige marktvergelijking en garanderen de hoogste uitkering in de markt. Wij voorzien u graag van advies betreft de uitkeringsduur en de productvorm. Hierbij bekijken wij zowel verzekering- als bankspaarproducten. Wanneer u kiest voor Pensioncare betaalt u geen aanvullende afsluitkosten van de productaanbieder. Daarnaast doen wij een fiscale analyse voor u en adviseren u de constructie die u het hoogste netto bedrag oplevert. Tot slot bieden wij een volledig ontzorg model. Wij nemen u alles uit handen en regelen het gehele traject. Vanaf het eerste gesprek tot de uitkering. 

Pensioncare is uw pensioenadviseur in Den Haag

Wij zijn gevestigd in Den Haag, maar hebben klanten uit heel het land. Als pensioenadviseur geven wij onze klanten graag het beste advies op maat. Wanneer het gaat over uw lijfrente of pensioen uitkeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Pensioncare is gespecialiseerd in pensioenen en is op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en actualiteiten rond dit onderwerp. 

https://www.pensioncare.nl/zorg-voor-uw-pensioen/pensioen-lijfrente-uitkeren/