Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Professioneel lichtadvies voor bedrijven

Lichtadvies

Wilt u lichtadvies op maat? Wanneer u bijvoorbeeld een restaurant of winkel opent, kan de verlichting echt een verschil maken. BinTTec helpt particulieren en bedrijven met lichtadvies op maat. Zo kunt u op professionele wijze de verlichting regelen. Hoe dit precies werkt? Dat leggen wij graag verder uit. 

Uw wensen 

Allereerst staan natuurlijk uw wensen centraal. Waarschijnlijk heeft u zelf nagedacht over het interieur en is de verlichting daar een groot onderdeel van. Wat zijn uw wensen op het gebied van de verlichting? U kunt het laten weten en BinTTec gaat vanuit uw wensen aan de slag. Ze nemen uw wensen mee in het lichtadvies. 

Een duidelijke advies 

Uw wensen en hun aanbevelingen worden samengevoegd tot het lichtadvies. Het lichtadvies van BinTTec bevat een duidelijk overzicht aan de verschillende lichtpunten in de ruimte. Ook het aantal lichtpunten en schakelaars worden duidelijk op papier gezet. De uiteindelijke sfeerbeleving wordt ook toegevoegd aan het advies. Met dit advies op maat, kunt u eenvoudig uw ruimte voorzien van voldoende en sfeervolle verlichting. 

Wilt u ook lichtadvies? Neem dan contact op met BinTTec. Dit kan telefonisch of online. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over het advies en de contactinformatie.