Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Professionele dakdekker

Als professionele dakdekker kunt u vele van onze diensten aannemen. Zo is het mogelijk om uw huis te beschermen tegen regen, wind, koude en andere elementen. Dakster Dakbedekking zorgt ervoor dat u de prettigste leefervaring krijgt binnen uw woning. Met leien daken en shingles kunt u uw gevels verfraaien waardoor uw woonverblijf er sjiek uit zal zien. Wanneer u een plat dak hebt kunnen wij u ook van dienst zijn. Met bitumineuze bedekkingen is het mogelijk om voor vlakke oppervlakten een waterafstotende laag te creëren.

Al met al zijn er vele dakservices die u van ons professionele dakdekkersbedrijf kunt aannemen. Voor meer info bekijkt u onze website of kunt u contact opnemen met een dakspecialist of gevelwerker die u verder kan informeren over onze nuttige diensten voor uw huis.

Kunsten van een ambachtsman

Met ons loodwerk en zinkwerk krijgt u bij een renovatie topkwaliteit ambachtswerk afgeleverd. De kunsten van onze ambachtsman die gespecialiseerd is in lood- en zinkwerk zorgt ervoor dat uw deklijsten, dakgoten, felsdaken en roefen er ongelofelijk luxe en fraai uit zullen zien. Bij een renovatie kan een dergelijk ambacht niet ontbreken. Zo’n waterkerende laag doet overigens zo’n 50 jaar dienst waardoor dit een uiterst duurzame oplossing is. Verder kan men de gebruikte materialen ook nog eens recyclen waardoor de duurzaamheid nog hoger is. Neem daarom de dakservice van Dakster Dakbedekking en u haalt kwaliteit naar uw huis.

Andere dakservices

Er zijn nog andere dakservices die Dakster Dakbedekking aanbiedt. Zo zorgen we voor een goede bitumen laag bij huizen met een plat dak en zorgen we juist voor windvaste dakpannen bij huizen met een schuin dak. Er is dus voor ieder wat wils. Mocht u er in de winter warm bij willen zitten dan zijn onze dakwerkers in te zetten als isolateurs die de dakisolatie verzorgen. U bespaart daarmee op jaarbasis ontzettend veel geld waardoor het een verstandige zet is om ons professionele dakdekkersbedrijf bij het isoleren van uw woning te betrekken.

 

http://dakster.nl/