Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Re-integratie van het tweede spoor bij Adxpert

U wilt een van uw werknemers het re-integratie van het tweede spoortraject laten volgen, en u bent bij Adxpert terecht gekomen hiervoor. Goede keuze! Wij zullen de re-integratie van het tweede spoor professioneel en vakkundig begeleiden, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Misschien vraagt u zich momenteel af wie Adxpert is, en hoe onze werkwijze is wat betreft re-integratie van het tweede spoor. Dit zijn goede dingen om af te vragen, u kunt natuurlijk niet een organisatie zomaar vertrouwen in een ingewikkelde zaak als re-integratie van het tweede spoor. Daarom zullen wij in dit artikel wat meer informatie geven over ons, en hoe wij re-integratie van het tweede spoor aanpakken. Dan zult u in ieder geval geen verrassingen meer krijgen als het re-integratie van het tweede spoor traject van start gaat. Ga naar de website www.adxpert.nl voor meer informatie over re-integratie van het tweedes spoor.

Over Adxpert

Adxpert en onze medewerkers bezitten zeer veel ervaring en expertise, en wordt daarom veel door opdrachtgevers ingezet. Wij zijn een arbeidskundig expertisecentrum met een aantal professionals in ons team. Deze professionals zijn een register Arbeidsdeskundige, een psycholoog, een register Casemanager, een loopbaancoach, een register Mediator NfM en een jurist. Zoals u kunt merken bestaat ons team uit professionals die nodig zijn bij re-integratie van het tweede spoor. Doordat de teamleden een verscheidenheid aan kennis en competenties bezit, hebben we een krachtig team die praktisch is ingesteld en daadkrachtig te werk gaat. Ook bij re-integratie van het tweede spoor zal dit gebeuren.

Aanpak re-integratie van het tweede spoor

Ons team van specialisten en experts werken bij cases zoals een re-integratie van het tweede spoor volgens de Oplossingsgerichte Benadering. Dit is een methodiek die bewezen is pragmatisch en effectief te zijn, zeker bij cases als een re-integratie van het tweede spoor. De resultaten worden bijna altijd verassend snel geleverd. De manier van aanpak van onze arbodienstverlening is bovendien kostenbesparend en efficiënt. Wij staan bij dingen als loopbaantrajecten, re-integratie van het tweede spoorprojecten en het begeleiden van letselschadeslachtoffers achter u, zodat u in het gehele proces ontzorgd bent. Neem daarom nu contact met ons op voor, bijvoorbeeld, een re-integratie van het tweede spoor.