Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Ripple is riskant, maar ook interessant als belegging.

We posten eerder een artikel over Ripple: Eergister publiceerde we het verhaal op het internet over de programmeertaal en mogelijkheden achter Ripple. Niet is minder waar, de munt blijkt een enorme aanhang te hebben. Zo hebben we dus ook een groot aantal boze emails ontvangen. Ik, Jonathan als schrijver en journalist over cryptocurrency vindt dit bijzonder. Ripple is een investering, waar veel beleggers en cryptocurrency fanaten in hebben geinvesteerd.

Waarom Ripple interessant is

Natuurlijk vinden wij cryptocurrency helemaal te gek, en geloven ook zeker dat een munt als Ripple een grote rol in de toekomst zal gaan spelen. Maar is dat wel zo? Ripple is namelijk niet gedecentraliseerd zoals dat bij Bitcoin of Litecoin wel het geval is. Hieronder vindt je een aantal voordelen over het gebruik van XRP als betaalmiddel Betalingen met Ripple zijn snel Ripple Technology is ontworpen voor de financiele industrie (banken etc) Continu ontwikkeld door Ripple Labs De prijs is laag, De huidige marktwaarde is op het moment van schrijven een zekere 200 miljard dollar waard, dat betekent dat er een hoop ripple’s in omloop zijn. Zo is het mogelijk om hier ook gebruik van te maken, je kunt bijvoorbeeld Ripple kopen via een aanbieder en zo beginnen met het handelen in Ripple cryptocurrency. Je kunt kiezen om “short” te gaan of om “long” te gaan.

Ripple koers is ook riskant

Wel is het goed om te weten dat de eigenaar van Ripple Labs, een groot stuk van de XRP tokens in zijn eigen bezit heeft. Als de eigenaar en CEO van Ripple besluit om deze te verkopen zou dat kunnen betekenen dat de markt kan instorten. Houdt hier goed rekening mee als je besluit Ripple’s te kopen! Ik vraag jullie om mij geen boze emails te sturen, maar eerst goed onderzoek te doen over wat Ripple is voordat je hier in investeert, en eigenlijk gewoon niet tegen de waarheid kunt. Ripple is interessant, maar is riskant. Op facebook krijg ik ook meerdere prive berichten over de blog artikel die ik had gepost.