Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Uniek vergaderen

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Laat u dan verrassen en inspireren door de unieke vergaderlocaties in Amsterdam. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om uw vergadering, training, congres of workshop naar een hoger niveau te tillen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vergaderlocatie aan de waterkant? Een perfecte setting waar u samen met uw team kunt bouwen aan een betere toekomst in een inspiratievolle omgeving.

In uw zoektocht naar een unieke vergaderlocatie in Amsterdam, bent u bij Van der Valk Amsterdam-Amstel op het juiste adres. De 11 intieme ruimtes in combinatie met hippe details zorgen voor een moderne uitstraling. Daarnaast heeft u prachtig uitzicht over de Amstel en kunt u genieten van het natuurlijke daglicht in de zalen. Voor vergaderingen waarin inspiratie en creativiteit bepalend zijn, wilt u niks aan toeval overlaten. De grote ramen, hoge plafonds en moderne uitstraling zorgen voor genoeg prikkels.

Naast de uitstraling, is ook de locatie een essentieel onderdeel voor een succesvolle vergadering. Dit is bij Van der Valk hotel Amsterdam het geval en is de vergaderlocatie zowel vanuit de binnenstad als van buiten Amsterdam perfect bereikbaar. Zo kunt u de auto parkeren in de beveiligde parkeergarage of met de metro die op 5 minuten loopafstand ligt van het hotel. Wilt u gebruik maken van een vergaderarrangement of wilt u liever een arrangement op maat? Het hotel beschikt over een professioneel team van specialisten die met u kunnen meedenken en ondersteunen vooraf, maar ook tijdens de vergadering. Kortom, met uitzicht over de Amstel, is dit de perfecte locatie om uniek te vergaderen.

Wilt u graag meer informatie over deze unieke vergaderlocatie? Neem dan contact op met het salesteam via meetingevents @ amsterdam .valk .com of +31 (0)20 80 01 100. Zij informeren u graag over alle mogelijkheden en aanvullende vergaderarrangementen bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel.
 

 

https://www.vandervalkamsterdam.com/