Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Vacatures letselschadebehandelaar

Rochewood: gegrepen door verzekeringen

De verzekeringswereld heeft de naam om saai en grijs te zijn, maar dat geldt alleen als je er van buitenaf naar kijkt. Als je in de branche werkt dan weet je wel beter. Verzekeringswerk is uitdagend, afwisselend en belangrijk en het grijpt je wanneer je het dóórhebt. Ben jij ook gegrepen door verzekeringen? En wil je naar het volgende niveau? Dan heeft Rochewood misschien jouw nieuwe baan. Rochewood is op zoek naar enthousiaste letselschadebehandelaars, die de ambitie en potentie hebben om te groeien. We zoeken naar mensen die bereid zijn door te leren en te investeren in zichzelf. Past deze omschrijving op jou? Lees dan verder of bekijk direct Rochewood’s vacatures letselschadebehandelaar.

Jouw succes is het succes van Rochewood

Rochewood is een relatief jong detacheringsbedrijf gespecialiseerd in banking en insurance. We groeien, omdat we goed luisteren naar wat onze opdrachtgevers willen en dat ook leveren. Dat vergt drive, doorzettingsvermogen en lef, maar bovenal vereist dat eerlijkheid en transparantie. Voor jou, als onze mogelijk nieuwe collega, betekent dit dat we veel in je investeren. We geven je persoonlijke begeleiding en coaching, de mogelijkheid om periodiek ervaringen uit te wisselen met collega’s en we bieden je opleidingen aan, zodat je je toegevoegde waarde nog kunt verhogen. Want om te voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers laten we geen mogelijkheid onbenut. Daarbij is een goed evenwicht tussen werk en privé cruciaal, want alleen als je goed in je vel zit kun je excelleren. Samen met jou werken we aan jouw succes en aan het succes van Rochewood.

Werken als letselschadebehandelaar bij Rochewood

Op onze website vind je de actuele vacatures letselschadebehandelaars. Bekijk ze en misschien zit jouw nieuwe functie ertussen. Kun je jouw functie niet vinden? Maak je niet ongerust. Rochewood heeft regelmatig nieuwe functies voor veel verschillende interessante functies dus misschien vind je volgende week bij onze vacatures letselschadebehandelaars wel de perfecte, nieuwe functie voor jou. Hebben we je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je meer weten over Rochewood? Bekijk onze website of neem telefonisch contact met ons op via 0341-763408.

https://www.rochewood.nl/vacatures/letselschadebehandelaar/