Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Verbeter de online zichtbaarheid van je website

Wil je de online zichtbaarheid van je website verbeteren? Neem dan eens contact op met een online marketing bureau. Een voorbeeld van een online marketing bureau is E-conomy. E-conomy geeft je eerlijk en vakkundig advies over de beste online marketing strategie. Het bedrijf is werkzaam op het gebied van SEO, google adwords, affiliate marketing, remarketing en website ontwikkeling. SEO verbetert de vindbaarheid van je website op Google. Door middel van SEO zal je website een toppositie behalen in de zoekresultaten. Uiteindelijk stijgt de omzet omdat meer mensen op de link klikken.

Je kunt er ook voor kiezen om google adwords uit te besteden. E-conomy weet precies hoe je de beste resultaten uit je budget kunt halen. SEA verzekert een toppositie van je zoekwoorden. De advertenties staan namelijk altijd bovenaan in de zoekresultaten.

Een andere optie is om het werk van een remarketing campagne uit handen te laten nemen door een online marketing bureau. Een remarketing campagne is handig op het moment dat de website erg verouderd is of als je een ander imago wilt creëren. Tegenwoordig is het van groot belang om actief te zijn op social media. Veel klanten zoeken informatie op social media platforms zoals Facebook, Twitter of Instagram. De toon en de inhoud van de berichten beïnvloedt hoe je overkomt. Het is belangrijk dat dit aansluit bij de doelgroep die je aan wilt spreken. Promotie acties op social media kunnen de bekendheid van je organisatie een boost geven.

Ook als je de website van je bedrijf op wilt frissen is het verstandig om een online marketing partij in te schakelen. E-conomy werkt samen met professionele programmeurs. Deze website ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in WordPress, Joombla, Java, Magento en Javascript. Een joomla specialist  past het design van de website aan naar jouw persoonlijke wensen. Daarnaast geeft hij/zij advies over de beste strategie. 

http://www.economy.nl/