Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Agrarisch makelaars, overbodig of handig?

Was u zich er al bewust dat er makelaars zijn die specifiek gefocust zijn op de agrarische sector? Deze mensen zijn zeker niet hetzelfde als andere makelaars, wat het verschil precies is leest u in dit artikel.

 

Een makelaar die de agrariër begrijpt

Een agrarisch makelaar heeft ten eerste een brede kennis van de agrarische sector en alles wat komt kijken bij de verkoop van een agrarisch bedrijf of landgoed. Zo kan een agrarisch makelaar nauwkeurigere taxaties maken van de boerderij, krijgt u gegrond advies en worden al uw vragen beantwoord. Het is als boer belangrijk dat een makelaar begrijpt wat er speelt en wat belangrijke zaken zijn om rekening mee te houden. De agrarische makelaars van VSO Makelaars helpen je geweldig vooruit.

 

U krijgt advies over alle ontwikkelingen

Een agrarisch makelaar is ook uitstekend op de hoogte van alle factoren en belemmeringen bij de aankoop van een stuk land. Hij is bijvoorbeeld op de hoogte van beschermde gebieden en weet alles van de wetgeving omtrent de agrarische vastgoedmarkt.

Wilt u uw landgoed verkopen, wilt u landgoed kopen of wilt u enkel een precieze taxatie? Dan zijn de agrarische makelaars van VSO Makelaars een uitstekende keuze.