Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsautoverzekering voor particulieren en ondernemers

Heeft u een bedrijfsauto die u particulier of zakelijk gebruikt? Particulieren en ondernemers zijn verplicht om hun bedrijfsauto tegen de wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Bij 123Bestelautoverzekering.nl vergelijkt u aanbieders van bedrijfsautoverzekeringen. U heeft de mogelijkheid om direct de juiste verzekering tegen een scherpe premie af te sluiten. Welke dekking kiest u? U kiest uit drie dekkingen: WA, WA+ en Allrisk. Naast de keuze voor de dekking is het verstandig om naast de premie rekening te houden met het eigen risico. Doordat de BTW door ondernemers niet wordt meeverzekerd, profiteren zij van een lagere premie voor de (beperkt) casco dekking van de bedrijfsautoverzekering.

Welke bedrijfsautoverzekering heeft u nodig?

Voor bedrijfsauto’s ouder dan tien jaar wordt vaak gekozen voor een WA dekking. Deze verzekering is verplicht voor iedere bestelauto en vergoedt de schade die u met de bedrijfsauto toebrengt bij de tegenpartij, als u aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan uw eigen bestelauto is dan niet verzekerd. Voor bedrijfsauto’s tussen de vijf en tien jaar wordt vaak gekozen voor een WA + Beperkt casco dekking. Hiermee bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen bestelauto onder diverse omstandigheden. Voor bedrijfsauto’s jonger dan vijf jaar wordt het vaakst gekozen voor een WA + Casco dekking. Hiermee is uw bedrijfsauto ook verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. Op 123Bestelautoverzekering.nl bekijkt u gemakkelijk welke bedrijfsautoverzekering het beste bij u past.

Uw bedrijfsautoverzekering gemakkelijk vergelijken en afsluiten

U vergelijkt binnen enkele minuten de premie voor uw bestelautoverzekering. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct gemakkelijk afsluiten. U ontvangt dan dezelfde dag via e-mail de polis en groene kaart. Een bedrijfsautoverzekering sluit u af voor een duur van één jaar. Bij verkoop van de bestelauto kunt u vanzelfsprekend de verzekering tussentijd beëindigen. Wanneer u uw bedrijfsautoverzekering heeft afgesloten, profiteert u automatisch van diverse extra’s.

https://www.123bestelautoverzekering.nl/